Ha nem az emberekre pènze fűtèsre,akkor lehet,hogy tèlen a Duna jegèn tör ki a forradalom?
Figyelt kérdés
#Forradaöom
2022. júl. 20. 12:02
1/10 anonim válasza:
Hiába tör ki a forradalom attól olcsóbb nem lesz a gáz világpiaci ára.
2/10 anonim válasza:
Az ellenzék már rég a piaci árazást szorgalmazta, ez még csak részben az.
3/10 Molyember válasza:
Semmiféle forradalom nem lesz. Majd a kutyapárt viccet csinál ebből is, a nyálfolyásig hülyített magyarok egy része esetleg kimegy grillezni, a maradék meg Prükszelt szidja.
4/10 anonim válasza:
#1 Csak akkor hol van az olcsó orosz gáz? Főleg úgy hogy már Nyugaton is olcsóbb a világpiaci áras rezsi mint itthon lesz.
5/10 anonim válasza:
Na azért a limit alatti rész nálunk a legolcsóbb Európában, én hőszigetelés nélkül gázlimit alatt vagyok havi 15000ft-al, nekem ez tök jó.
6/10 anonim válasza:
Miért, szerinted eddig fűtötték a Dunát?
7/10 anonim válasza:
Birkucisztánban forradalom???
Te valami távoli országból jött migráns vagy? xD
8/10 anonim válasza:
Hát ha a télen befagy a Duna az elég gáz lesz. (vagy nem lesz elég gáz)
9/10 anonim válasza:
Ennyi erővel már ma is lehetne a Duna jegén megtartani azt a forradalmat, ugyanolyan eredménye lenne!
10/10 anonim válasza:
dehogy lesz ilyen ,gyáva nép ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!