Válaszolnának nekem a fideszesek? Orbán eladja a gázt, ami igazából nincs?
Figyelt kérdés
Energia vészhelyzet idején orbán 500 millió köbméter gázt adott el Szerbiának, a magyaroknak meg közel 10 szeres áron akarja adni mondván, hogy "nincs és spórolni kell" :D2022. júl. 20. 08:47
2/16 anonim válasza:
10/10 pontos kérdés!!!
A Gyúrcsány vajon hány golyót kapott volna a fejébe, ha ő mer megtenni ekkora böszmeséget???
3/16 anonim válasza:
A szerbeknek is 10-szeres aron adta el.
4/16 anonim válasza:
Gondolom kétoldalú megállapodás van és ők is kisegítenek minket alkalomadtán.
5/16 anonim válasza:
Segítenünk kell egymásnak, nagyon helyes.
6/16 anonim válasza:
Jó viszonyt kell ápolnunk minden szomszédunkkal, attól tartok hogy ha nem adunk nekik én akkor is annyi gázárat fizetnék.
7/16 anonim válasza:
Nem gázt adott el, csak itt tárolhatják nem? Táralókapacitást adott el.
8/16 A kérdező kommentje:
Igaz, minden szomszédunkkal jó kapcsolatban vagyunk, csak éppen ennek az az ára, hogy amit sokszor külföldre ingyen osztogat, azt a magyaroknak busásan meg kell fizetni... Először kellene a magyarok érdekeit nézni, aztán ha nekünk van gáz és nem fog a családok 80%-a megfagyni mert nem tudja fizetni a 10 szeres árat, akkor utána lehet eladni külföldre... A 140 köbmétert az is átlépi aki csak főzésre használ gázt...
2022. júl. 20. 09:00
9/16 anonim válasza:
Az én érdekemet nézi azt tudom.
10/16 anonim válasza:
És nem lett volna értelmesebb a tároló kapacitás értékesitése helyett megtartani a tárolókapacitást és vele együtt a befolyt gázt is, ha már az egész életünk egy nagy vészhelyzet?
bár biztos én vagyok túl felvilágosúlt libpcsi és nem értem ezt na...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!