Eljöhet az az idő, amikor Orbán eltörli a rezsicsökkentést?
Figyelt kérdés
Én ettől félek a legjobban. AZ átlag alatt vagyok, de mi van ha eltörlik a háború miatt ?2022. júl. 19. 15:48
11/17 anonim válasza:
Nem a rezsicsökkentés eltörlésével vab baj, hanem azzal hogy kevés a fizetés a normál árat megfizetni. Adjanak élhető fizetést és akkor nem kell rezsicsökkentés.
12/17 anonim válasza:
#11 Csakhogy nem az állam adja a fizetést, szemben a rezsiddel, aminek megszabhatja az árát.
De nyugodtan nézd meg mi lett nyugaton, ahol a "normál árat fizetik meg". szerintem nem gondolják azt, hogy nekik most olyan jó, csak mert amúgy sokkal jobban keresnek nálunk.
13/17 anonim válasza:
Közalkalmazottaknak az állam adja a fizetést. Minimálbért is az állam szabja meg.
14/17 anonim válasza:
#13 Volt is minimálbér emelés 20%-os januárra.
Most tárgyalnak a jövő évi minimálbérről. Mit szeretnél ezen felül?
15/17 anonim válasza:
#14 50%-os infláció mellett nem sokat ér a 20%-os minimálbér-emelés.
16/17 anonim válasza:
#15 Csakhogy amikor emelték akkor az infláció még alacsony volt.
17/17 anonim válasza:
Akkor hajrá, emeljék meg újra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!