Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dél-Pest tényleg rohamosan...

Dél-Pest tényleg rohamosan cigányosodik el?

Figyelt kérdés
Kőbánya és Józsefváros is híresek arról mennyi roma ember él ott. Emellett Pesterzsébet és Csepel is állítólag kezd elmenni ebbe az irányba, nem hiába olcsóbbak ott a lakások. Tényleg sokkal több cigány el ott, mint a város más részein?

2022. júl. 18. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Nincs sok cigány Erzsébeten? Több ilyen terület is van, ahol koncentrálódnak, pl. Pacsirtatelep. Igaz, sok a magyar is ezeken a területeken. De brutális a kép, ha jár valaki az utcán. Komolyan, minden 2-3. ember sokszor. Már több szomszédom az volt. És jönnek és jönnek. Egyre többen lesznek.
2022. júl. 21. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

"Nincs sok cigány Erzsébeten?"

Vannak területek, ahol koncentrálódnak, de az egész kerületet tekintve nincs olyan sok. Vagyis hát rámondhatjuk Erzsébetre, hogy sok a cigány, de akkor bizonyos putri kerületekre, illetve más országrészekre egyszerűen nem marad kifejezés.

2022. júl. 21. 14:15
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Itt élek régóta, vannak cigányok Erzsébet kis részén, nem mondanám nagyon soknak. Ha zavar, 1db cigány is sok lehet neked, engem a csövesek jobban zavarnak, és az ukrán vendégmunkások.
2022. júl. 21. 14:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
28 évet éltem ott, majd további 10 éve rendszeres látogató vagyok továbbra is, és nem változott érdemben semmi negatív irányban.
2022. júl. 21. 15:23
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
A Havanna fullra tele van velük
2022. nov. 15. 01:11
 16/21 NTBS ***** válasza:
87%
Nem. Többen lettek, de nőtt az integrációra hajlók száma, aránya.
2022. nov. 15. 17:01
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
Pesterzsébeten csak a romák miatt nem vettem lakást, inkább kimentem agglomerációba normális környékre. De nem csak a cigányok, a hajléktalanok is probléma, ott fürdenek a kutakban meg járnak kelnek az egyébként szépen megcsinált köztereken. Őket sajnálom, de a csöves, alkoholista, zsíroshajú proliból is nagyon sok van. Nem költöznék oda, főleg családdal nem.
2022. nov. 16. 04:20
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
Pesterzsébeten élek 20 éve. Siralmas, ami mostanában itt megy, sajnos nagyon szar környék lett. Városközpontban nap közben csak c, drogosok, csövesek és alkoholisták...
2023. jan. 17. 18:50
 19/21 anonim ***** válasza:
35%
Az egész országban megfigyelhető a tendencia. Már miénk az ország.
2023. márc. 13. 10:06
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
pff a lapálylakók
2023. márc. 13. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!