Orbán miért hazudik és miért nem a valós problémákat próbálja megoldani?
Figyelt kérdés
Nem háborús, hanem a gyermekeket, a fiatalokat és a családokat érintő veszélyhelyzet van az országban! Elszórták az idei költségvetési keretet és most az embereken akarja behajtani! Sok a lopás és az osztogatás! Uniós pénz nincs! A rezsicsökkentés megnyirbálásával tesz tönkre családokat! A tanárok és eü. dolgozók béremelésének a hiányát most az eu-ra fogja! HAZUGSÁG!2022. júl. 18. 08:35
11/25 anonim válasza:
#4-#7
Oké, és mi a megoldás szerintetek?
12/25 anonim válasza:
Kormányváltás, a nácikat leszámítva, bárkire!
13/25 Chris88 válasza:
A nácikat meg gyurcsótányt leszámítva!
14/25 anonim válasza:
Egy kormányváltás még nem megoldás. Attól, hogy Orbánt leváltják még nem oldódnak meg maguktól a problémák.
15/25 anonim válasza:
Ezért igazábol nem orbánt kell hibáztatni, ő csak alkalmazkodik a követelményekhez. Ha valodi problémákkal probálna kampányolni nagyon gyorsan elvesztené a népszerüségét. Képzeld el mennyire lenne népszerű ha olyannal kampányolna "hogy ha képezitek magatokat és kevésbé ösztönőkkel hoztok döntéseket, akkor 5-10 év mulva jobb lesz" az helyet "én vagyok az isten és holnap elhozom a kánaánt". Vagy szerinted mennyi esély lenne nyerni ilyen kampánnyal?
16/25 A kérdező kommentje:
Elhittük, hogy a Fidesz képes megvédeni a rezsicsökkentést, hiszen azt hittük, hogy az áramot itthon termeljük, a felét Pakson, a másik felét egyéb módon. Hittünk benne, hogy a rezsivédelmi alappal a Fidesz fenntartja ezt az intézkedést a lakosságnak, de tévedtünk, erre csak félig lesz lehetőség, és ki tudja mi jön még. Most 210 kWh a határ, majd lesz 100, meg 50.” A bejegyzés vége szerint a „választás előtt kaviár volt homárral, utána jött a fekete leves”, de remélik, hogy a Fidesz „észhez tér”
2022. júl. 19. 08:00
17/25 anonim válasza:
Kérdező, mi a megoldás a felsorolt problémákra szerinted?
18/25 anonim válasza:
Bár nem a kérdező vagyok, de én bekussolnék a helyükbe, de nagyon, szólnék a cimbiknek, hogy fejvesztés terhe mellett most tessék azonnal visszarakni a kasszából kapott zséket, megpróbálnék lefeküdni az eu-nak, amennyire csak lehet, kiegyezni velük és még az emlékét is elfelejteni, hogy valaha is Putyinnál jártam volna.
19/25 anonim válasza:
18as vagyok és kihagytam, hogy amint megtörténik a kiegyezés, fognám magam és lemondanék a csába
20/25 A kérdező kommentje:
A megoldás az, ha már meg lettem szólítva, mint minden olyan országban ahol el lett zavarva a korrupt hazug hasznavehetetlen kormány, hogy a szakértői kormány, akár külső segítséggel, helyre teszi az ország ügyeit. Következő lépésben lehet kiírni a választást! Az első és legfontosabb az lenne, amit már évekkel ez előtt meg kellett volna lépni, hogy elzavarni ezt a korrupt, hazug, sunyi, álkeresztény kormányt. Viszont, amíg büntetlenül megtehetnek bármit, szó szerint bármit, addig nincs megoldás! Be kéne már látni, hogy teljesen hülyére vesz mindenkit azorbán "művek"!
2022. júl. 19. 13:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!