Most akkor kezdjünk el spórolni, de hogyan?
Figyelt kérdés
Eddig baloldali-liberális ármány volt. De most akkor mi van?2022. júl. 18. 07:57
11/19 anonim válasza:
6, bennem meg az van, hogy képesek és bevezetik úgy mint a hipát, mindent vagy semmit. Ha alatta vagy az átlagnak, kedvezményes, ha felette, a teljesre piaci ár.
12/19 anonim válasza:
Szerintem jobban komolyabban kéne venni a kérdés tárgyát. Szerintem többen jól járunk és nem csak a kérdező, ha tényleg próbálunk tippeket adni.
13/19 anonim válasza:
Nehéz idők jönnek amiket a Fidesz még jobban megnehezít.
14/19 anonim válasza:
Orbán = Mini Feri
Hideg vízben fürdés, gyertyalángnál olvasás, fűtés max 15 fokra
15/19 anonim válasza:
14
Gyertya drága és hamar leolvad. Petróleumlámpa, az Omega meg is nótázta:
16/19 anonim válasza:
Én sem értem, hogy most már hova az anyámba spóroljak. Ha tavaly pl villannyal fűtöttem, idén hiába fűtök már gázzal, fizethetem ki ez után a tavalyi áramfogyasztásomat csak ezentúl piaci áron. Hát kösz b+.
17/19 anonim válasza:
Miért csak akkor, akar a legtöbb ember spórolni, ha már itt a baj?
18/19 anonim válasza:
Micsoda elmés válasz a kérdésre. Ja, nem. Biztos vannak, akik csak most kezdenének spórolni, de én pl egész évben spóroltam az árammal, csak tavaly épp nem. Idén pedig az x hetes lakásfelújítás alatt is nyilván a mi áramunkat használták a munkások mindenhez. Ez a tavalyi átalányos verzió így azokkal is kib.szás, akik már egy ideje odafigyelnek a fogyasztásukra, valamint ne adj isten komoly összegeket is költöttek el arra, hogy kevesebb energiát kelljen elhasználni.
19/19 Senior Séf válasza:
"Eddig baloldali-liberális ármány volt. "
Most is az van. Meg a Soros, meg a Brüsszel, meg négy évszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!