Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy felesleges volt a hiszti,a többségnek marad a rezsicsökkentés?

Figyelt kérdés

Már dolgozik a kormány azon hogy a vidékiek, nagycsaládosokra és a csak árammal fűtőkre továbbra is érvényes legyen a rezsicsökkentés.

[link]

Tehát ezek után csak a városiak és a nagyfogyasztó gazdagok fognak többet fizetni.

Na erre mit léptek?

2022. júl. 17. 10:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

10: Én pedig szeretnék úgy élni, hogy senkit nem kell eltartanom aki nem szorul rá, legyen az 100 gyerekes család, 1 gyerekes család, vagy épp gyermektelen. Felnőtt emberek, beszámíthatóak, akkor mégis miért én fizessek helyettük?

De ha már segíteni kell valakin, akkor inkább vonjanak tőlem több TB-t, és finanszírozzák belőle az olyan betegek ellátását, gyógyszerezését, akik önhibájukon kívül jutottak ilyen sorsra.

2022. júl. 17. 11:49
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Majd az egyedülálo városiak fizetik ezt is úgy is ők tartják el az egész országot mert egy családos éltképtelen.Szerintem a családosoknak iskola se keljen csak szaporodjanak minél több annál jobb kell a birka tömeg.
2022. júl. 17. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

A városiak, ugye? Ahol öt irányból szomszéd van, és egyetlen ablak a lichthófra, amiben +14 foknál hidegebb még nem volt az elmúlt 140 évben... Azt is a '44-es szénszünetkor mérték. Na azért ezt gondoljuk újra. Száztíz centi vastag fal, és tudod, mi jön utána? Még egy. Aztán a következő ház lakásai. Alatta, fölötte, jobbra, balra. Hússzor kevesebb gáz kell, mint kifűteni egy családi házat - éltem én olyanban is, azért tudom. (De megsúgom, hogy csak a hülyéknek, mert én tíz éve semmiféle fűtést nem kapcsoltam be, anélkül is ki vagyok 19-20 fokig fűtve. Jobban is alszok benne, mintha 24 lenne. Csak fizetem a tetves rohadt alapdíjakat. Sokaknál az volt régen a hűtőszekrény, hogy a spejzablakot januárban nyitva hagyták: de már nem tudsz úgy se 18 foknál hidegebbet csinálni!)

Szobában egy ember leadott testhője megfelel egy százas izzónak. Amikor a háború előtti-alatti nyomorban zsúfoltabb tömbökben akár 240 ezer fő/km2 volt a belpesti népsűrűség (szobánként nyolcan) testhővel és lehelettel ki volt fűtve a város. Amíg be nem lőtték a falakat...

Hát a hidegvizes csövön is húgymeleg víz jön a belvárosi utcákban. Olyan, hogy megfürdök benne... Nem az hogy negyven centi hőszigetelés felett húsz talicska föld még, és remegsz, hogy el ne fagyjon az aknában a vízóra. Meg áprilisban még köpi fel a szivattyú a kútból a slagba szorult jégkását.

52 lakáswifi penge élesen elérhető. Per pillanat van sajátunk... de nem lenne muszáj. Fel volt valahova írva a szomszéd kódja, arra az esetre, ha nem működne az enyém. Vagyunk olyanban.

A fényár meg olyan Pesten, hogy a három magnitúdós csillagokat is leszedte már az égről. Átlag pesti lakásban behúzott függönynél sem kell lámpát gyújtani háttérvilágításnak. (Feltéve, hogy valakinek van ablaka. Nem minden cselédlakáshoz jár ki az efféle nagypolgári luxus.) Nekem megy egy takarékos laptop, az a villanyszámlám. Halomban áll a papír róla, hogy a hónapban 129 Ft rezsit csökkentettem. Nincs is olyan, hogy kilenc forint! Kétszer lemászok a közértbe, el is úszott az évtizedes rezsicsökkentő nyereségem a büdös piчába... Csak fizetem a semmire a tetves rohadt alapdíjakat. Most már fizessen inkább az, aki valóban fogyaszt is köbmétert köbméter hátán, mert hat irányban fűti maga körül az eget meg a tujákat! Meg a kocsibejáróját. Meg habzó szájjal panelprolizik onnét.

Az is mennyivel gazdaságosabb: 130-an állni a trolibuszban, mint elpufogni napi 80 km benzint. Az előbbiek adójából összevarázsolt ingyen benzinből szintén az előbbiek orra alá.

2022. júl. 17. 13:02
 14/14 anonim ***** válasza:
19%

Értem utolsó, szóval te a saját testhőddel felfűtöd egész budapestet, a csapból folyik a húgy, a közvilágitás meg úgy csillog hogy kiégett az agyad.

Ennek a hsz-nek mi lenne a lényege?

2022. júl. 17. 13:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!