Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólnátok hozzá, ha...

NTBS kérdése:

Mit szólnátok hozzá, ha kilépnénk az EU-ból?

Figyelt kérdés
A vélemények érdekelnek, kérlek benneteket ne veszekedjetek.

2022. júl. 16. 22:55
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
14%
Már akkor is bizonytalan voltam, amikor az volt a kérdés, hogy belépjünk-e. Azóta is...
2022. júl. 16. 22:56
 2/43 anonim ***** válasza:
94%
Akkor gazdasági menekültté válnék az EU-ban, leginkább Ausztria lenne a cél a közelség miatt.
2022. júl. 16. 22:57
 3/43 anonim ***** válasza:
93%
Sőt kapcsoljuk le az erőműveinket is, az ispánon korában sem volt áram még is megéltek a jobbágyok.
2022. júl. 16. 22:57
 4/43 anonim ***** válasza:
89%
És azt ki fogja kifizetni?
2022. júl. 16. 22:59
 5/43 anonim ***** válasza:
92%
Gyakorlatilag tönkremenne az ország, becsődölne. Nem látod, hogy most is mi van? Nincs pénze az országnak, mert nem érkezik az unióból. Orbán ezért vezetett be megszorításokat. Az a baj, hogy a válság Magyarországon jobban megérződik, mert kicsi, szegény ország, ahol nem igazán keresnek jól az emberek. Ezt egyébként Orbán is elmondta a Kossuth rádióban.
2022. júl. 16. 23:00
 6/43 anonim ***** válasza:
89%
Én is kilépnék, csak Magyarországból.
2022. júl. 16. 23:01
 7/43 anonim ***** válasza:
89%
Kíváncsi vagyok, hogy a Fidesz megszorításnak nevezi-e azt, amit a rezsivel csinált. Mert ez az, de gondolom, hogy az ő szemükben ez csak a rezsi védelme.
2022. júl. 16. 23:03
 8/43 anonim ***** válasza:
83%
elég lenne ha leváltanánk a kormányt, máris annyi EUS pénz jőnne hogycsakna, minek kilépni?
2022. júl. 16. 23:04
 9/43 anonim ***** válasza:
13%

Már eleve be sem kellett volna lépni !

És a szavazás sem lett volna érvényes, de hirtelen levitték a százalékot valami harmincra és hoppá, győzött a kisebbségi akarat.

Önellátásra kellett volna berendezkedni, akkor most nem lennék xarban !!

Az EU szerintem egy süllyedő hajó....

2022. júl. 16. 23:04
 10/43 anonim ***** válasza:
85%

#9 Milyen alternatívád van? Oroszország? Kína?

Mit értesz önellátás alatt? Mert ha úgy akarunk élni, mint a XX. elején akkor megoldható a dolog, lesz kaja meg víz, de elektronikai eszközök nem nagyon lesznek.

2022. júl. 16. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!