NTBS kérdése:
Mit szólnátok hozzá, ha kilépnénk az EU-ból?
Figyelt kérdés
A vélemények érdekelnek, kérlek benneteket ne veszekedjetek.2022. júl. 16. 22:55
1/43 anonim válasza:
Már akkor is bizonytalan voltam, amikor az volt a kérdés, hogy belépjünk-e. Azóta is...
2/43 anonim válasza:
Akkor gazdasági menekültté válnék az EU-ban, leginkább Ausztria lenne a cél a közelség miatt.
3/43 anonim válasza:
Sőt kapcsoljuk le az erőműveinket is, az ispánon korában sem volt áram még is megéltek a jobbágyok.
5/43 anonim válasza:
Gyakorlatilag tönkremenne az ország, becsődölne. Nem látod, hogy most is mi van? Nincs pénze az országnak, mert nem érkezik az unióból. Orbán ezért vezetett be megszorításokat. Az a baj, hogy a válság Magyarországon jobban megérződik, mert kicsi, szegény ország, ahol nem igazán keresnek jól az emberek. Ezt egyébként Orbán is elmondta a Kossuth rádióban.
6/43 anonim válasza:
Én is kilépnék, csak Magyarországból.
7/43 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy a Fidesz megszorításnak nevezi-e azt, amit a rezsivel csinált. Mert ez az, de gondolom, hogy az ő szemükben ez csak a rezsi védelme.
8/43 anonim válasza:
elég lenne ha leváltanánk a kormányt, máris annyi EUS pénz jőnne hogycsakna, minek kilépni?
9/43 anonim válasza:
Már eleve be sem kellett volna lépni !
És a szavazás sem lett volna érvényes, de hirtelen levitték a százalékot valami harmincra és hoppá, győzött a kisebbségi akarat.
Önellátásra kellett volna berendezkedni, akkor most nem lennék xarban !!
Az EU szerintem egy süllyedő hajó....
10/43 anonim válasza:
#9 Milyen alternatívád van? Oroszország? Kína?
Mit értesz önellátás alatt? Mert ha úgy akarunk élni, mint a XX. elején akkor megoldható a dolog, lesz kaja meg víz, de elektronikai eszközök nem nagyon lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!