A 3 gyerekeseknek hogy lesz a kedvezmény a gáznál? Hol kell jelezni, hogy nagycsaládosak vagyunk?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 19:05
11/15 anonim válasza:
6-os hírekben mondták, hogy éjszaka szólt a főnök a minisztereknek, hogy dolgozzák ki a részleteket. Még az ár sem biztos, hogy az lesz, ami kering a neten.
12/15 anonim válasza:
Kicsit még ők is ötletelnek, nem lett átfuttatva a szakértőkön a dolog, most modellezik a fogyasztási és a statisztikai adatok alapján.
13/15 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=Zvo0u70lM4g&ab_channel=M1-H%..
ha nem találnád
14/15 A kérdező kommentje:
13-as köszi, de a kormányinfón nem volt szó róla, hogy hogyan kell igényelni, vagy bejelenteni, hogy nagycsaládos vagyok! És a kérdésemet azért tettem fel, mert Gyurkó Katalin (A nagycsaládosok egyesületének elnöke) az alábbiakkal fordult a Szilárdhoz: "Türelmi idő a gázkompenzáció igénylésére (visszamenőlegesen augusztus 1-ig)" Tehát akkor gondolom azok kapnak kedvezményt, akik igénylik...
2022. júl. 16. 19:18
15/15 anonim válasza:
Nekem kell szólni, majd én továbbítom nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!