Igaz hogy Márky zay Pétert a belvárosi elit (csúnyán mondva a zsidók) nem engedték megnyerni a választást?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 16:31
1/6 anonim válasza:
Hülyeségnek gondolom én azt amit írsz.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem van alapja, mert Dk nagyon nem szerette őt. Visszautasitok minden antiszemita fennhangot. Ezek tények.
2022. júl. 16. 16:35
3/6 anonim válasza:
Úgy érted "a belvárosi elit (csúnyán mondva a zsidók)" ott áltak az összes birka mögött, aki a fideszre szavazott, meg aki nem ment el MZP-re szavazni?
Vagy hogy?
A választást az emberek döntik el. Most azt akarták, hogy Orbán megszivassa őket...és jól választottak, mert szopnak mint a torkos borz.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem ezt értem hogy birka lenne, Kari Geri vagy Gyurcsánynét hamarabb elfogadják mint egy vidéki polgármestert
2022. júl. 16. 16:51
5/6 anonim válasza:
#2 A fidesz, az összefogás ugyanazt a hatalmi elitet szolgálja ki, teljesen mindegy kik vannak.Ezek az előre megírt kottából énekelnek.A hatalmi elit pedig az, akiket gondolsz.Akiket nem lehet néven nevezni, mert "antiszemitanáci" leszel egyből.
6/6 anonim válasza:
Öhm, hát én elég sok "belvárosi elit zsidót" ismerek, mindegyikük erősen kormányellenes, úgyhogy nem hinném, hogy helytálló lenne az állításod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!