Sokan miért orosz pártiak mikor Putin miatt van infláció, recesszió és energia válság?
Nem tudom hogy emlékszel e hogy már a háború előtt elvoltak szállva az árak!
Ez az egész 60%-ban a Covid hiszti utóhatása, 40%-ban pedig az EU idióta szankciói miatt van!
"Vagy különben az áram áremelést hogyan fogod rá a ruszkikra? Az nem onnan jön..."
Ukrajnából is importáltunk áramot, abból az atomerőműből amit az oroszok márciusban elfoglaltak...
"Vagy különben az áram áremelést hogyan fogod rá a ruszkikra? Az nem onnan jön..."
A fosszílis energiahordozók és az áram ára között jelentős összefüggés van, tudniillik még elég sok erőműben égetnek szenet vagy földgázt.
Egyébként ez jelentős részben bizony a magyar kormány sara. Emlékszünk, hogy mikor kezdődött a benzinár stopp meg a többi hasonló baromság? Bőőőőven a háború előtt. A benzines baromság 2021 november 15-én.
Az eu-s maginfláció pedig kb. harmada a magyarnak. Itthon meg a KSH szándékos félrenézése és az árstoppok még egy darabig tudják torzítani a hivatalos statisztikákat, de már most is az átlag embert érintő infláció közelebb van a 20%-hoz, mint a 15-höz és még szerintem keveset mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!