Ha újra megismétlődik 2006 ősze, mit fog tenni a kormány?
DK-s,
A magadfajta létezése garantálja, hogy soha nem fogunk kilépni a polarizálódott törzsi háborúból. Számodra teljesen mindegy mit tett a favorizáltad. Fekete-fehéren gondolkozol, mint azok, akiket megvetsz. Te láttad, hallottad és átélted, mit tett ferenc ezzel az országgal, mégis egy istenkomplexusos alkoholistát támogatsz.
Már látom a kérdést, úgyhogy sorolom:
- Az államadósság megduplázása.
- A szakmunkásképzés földbetaposása.
- Az egészségügy tovább rohasztása.
- Eszméletlen, pofátlan korrupció.
- Rendőrterror bevetése tüntetők ellen
A teljesség igénye nélkül...
#12-nek (kérdezőnek):
" mit tett a favorizáltad"
Nem favorizálom.
"mint azok, akiket megvetsz."
A "megvetés" lenézést is jelent, én pedig nem szoktam elkövetni azt a hibát, hogy alábecsülöm az ellenfelet! Tehát megvetésről sem beszélhetünk. A "gyűlölet" a helyt-álló.
"egy istenkomplexusos alkoholistát támogatsz."
Oltás-ellenes, migráns-ellenes, és kommunista vagyok.
Én a DK-t támogatom mint demokratikus pártot, amelynek elfogadhatónak tartom az irányelveit.
És annak a megítélése hogy mit tett, nézőpont kérdése.
Én annak idején éles-lőszerrel tüzet nyittattam volna. Ennyi elég?
Ismét #12-nek:
Két-három hangadót lábon lövettem volna, a többiek hazáig szaladnak, és vége a bulinak.
A finomkodásnak köszönhetően szétverték a fél várost.
Újfent #12-nek:
Mindketten tudjuk, hogy O1G állt a háttérben, a felfogadott ultrákkal.
Kemények az ultrák, t'kös gyerekek igaz? De az ilyen emberek csak addig bátrak, amíg hátráló ellenféllel állnak szemben. Megnéztem volna hogy hogyan rohannak ezerfelé, amikor a zsaruk figyelmeztetést követően leszednek egy-két hangadót!
Könnyű keménykedni olyanokkal, akik nem "üthetnek" vissza.
Na! Az ultrákat például megvetem!
#11-nek:
Azt hiszed hogy a "kétprofilos" játékod ér valamit?
Akkor játszál tovább. XD
DK-s.
Tuti troll vagy. Engedjük el!
#17-nek:
Neked általában mindenki troll, aki nem azt mondja amit hallani szeretnél?
... csak kérdezem.
Ismét #17-nek:
A trollokat nagyon könnyű "megfogni", mert amit írnak, az csak a többiek kiakasztására van kitalálva. Nem következetesek a logikában.
Próbálj ki engem.
DK-s,
Köszönöm az ajánlatot, de nem próbállak ki. Van barátnőm. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!