A fidesz szavazókkal mikor fog szembejönni a valóság, hogy Orbán Viktor lassan már Bokros Lajos magasságokba emelkedik megszorítások terén?
Én a fideszre szavaztam, de szinte semmi nem érint a "megszorításokból". Nem katás vagyok, távfűtéses lakásban élek, gáz nincs, áramfogyasztásunk átlag alatti. Egyedül az inflációt érezzük, de az meg nem megszorítás.
Mire gondoltál?
Adót emelt. Az is többet fog fizetni, akihez egy megszívatott katás megy szerelni.
A rezsicsökkentés átlag értéke meg egy igazi böszmeség.
Hidd el a vidéki szavazó réteg nyögni fogja ezt, ha majd megjön a gáz és villanyszámla.
#1 De arról szólt a kampányuk, hogy ők nem fognak megszorítani.
Aztán mi történt a múlt héten? Szigorítás szigorítás híján. De ezek rosszabbul érintenek, mint a Gyurcsányé. Itt konkrét havi fizetésnyi értékekkel kell többet kiadni havonta.
Orbán Viktor nyilvánvalóan hazudott. Amivel a baloldalt vádolta azt teszi most meg.
Persze lehet igazából most Gyurcsány irányít és Orbán a miniferi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!