Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A csokosok és a 25 éven...

A csokosok és a 25 éven aluliak miért sírnak a rezsiemelés miatt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi években egy csomó pénzt kaptak. A csokososoknak csak szexelni kellett hozzá, a 25 év alattiak meg automatikusan több pénzt kaptak. Ez akkora kivételezés volt, h igazán csendben maradhatnának mostmár, nem kéne sírni.

2022. júl. 15. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

"A csokososoknak csak szexelni kellett hozzá"

Max a te deviáns fejedben. Egy gyereket fel is kell nevelni, ami rengeteg munka és felelősség.

2022. júl. 15. 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Ezeket is el fogják venni hamarosan, ebben biztos lehetsz. Mivel már a másik szent gráljának is nekiment a Fidesz, a közmunkás programot is leépíti a pénzhiány miatt. Ezt is lefogja, csak azon gondolkozik, hogyan szerezze vissza a pénzt amit eddig adott nekik?
2022. júl. 15. 09:39
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Naná #1, azért lettek hirtelen harmadik gyerekek mert az olyan jó, véletlen se a pénz miatt :D
2022. júl. 15. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert nyámnyilák. Többségük letöltött katonai szolgálatot sem tud felmutatni.
2022. júl. 15. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Mikor en voltam 25 alatt akkor hiaba lett volna szja mentesseg, 4 oraba be voltam jelentve es keszpenzben fizettek ki az osszes munkahelyemen.

A nagycsalados kollega sem kapott tobbet, hiaba kevesebb az adoja, annyi hogy o be volt jelentve 8 orara mert a jarulek keves volt utana.

A csok-os nem vagyok mert szerintem nagy felelotlenseg ugy megigerni az allamnak 3 gyekeret, hogy meg egy sincs.

Regebben en is 2-3 gyereket szerettem volna, most viszont hogy van egy gyerekem mar mashogy latom. Szeretem a gyerekem nem az a gond, hanem hogy en nem akarom a gyereknevelest vegigcsinalni még ketszer. Sok munka, energia, penz, idegeskedes, aggodas.

Mi van azokkal akik nem talalnak part maguknak vagy csak nagyon nehezen? Hogy szexelnek es kivel csinalnak gyereket? Ok alapbol nem kaphatnak csok-t pedig lehet hogy szeretnenek gyereket es sajat hazat is de ha nincs parjuk akkor buktak az egeszet.

2022. júl. 15. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!