A csokosok és a 25 éven aluliak miért sírnak a rezsiemelés miatt?
"A csokososoknak csak szexelni kellett hozzá"
Max a te deviáns fejedben. Egy gyereket fel is kell nevelni, ami rengeteg munka és felelősség.
Mikor en voltam 25 alatt akkor hiaba lett volna szja mentesseg, 4 oraba be voltam jelentve es keszpenzben fizettek ki az osszes munkahelyemen.
A nagycsalados kollega sem kapott tobbet, hiaba kevesebb az adoja, annyi hogy o be volt jelentve 8 orara mert a jarulek keves volt utana.
A csok-os nem vagyok mert szerintem nagy felelotlenseg ugy megigerni az allamnak 3 gyekeret, hogy meg egy sincs.
Regebben en is 2-3 gyereket szerettem volna, most viszont hogy van egy gyerekem mar mashogy latom. Szeretem a gyerekem nem az a gond, hanem hogy en nem akarom a gyereknevelest vegigcsinalni még ketszer. Sok munka, energia, penz, idegeskedes, aggodas.
Mi van azokkal akik nem talalnak part maguknak vagy csak nagyon nehezen? Hogy szexelnek es kivel csinalnak gyereket? Ok alapbol nem kaphatnak csok-t pedig lehet hogy szeretnenek gyereket es sajat hazat is de ha nincs parjuk akkor buktak az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!