Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a rezsiemelés, rengeteg...

Itt a rezsiemelés, rengeteg pénzt bukunk aug.1-től, kérdem én, mi fogja megállítani az embereket abban, hogy Pesten fegyverekkel rohanjanak az utcán és lövöldözzenek szét mindent?

Figyelt kérdés

#rezsi #pénz #Augusztus 1.
2022. júl. 14. 23:29
1 2
 11/15 valaki : ***** válasza:
92%
Ez nem a kormány hibája, ezért hiába mész lövöldözni. Mindenhol ez van. Ez egy gazdasági válság. Azt nem mondom, hogy a kormány jól csinálja (nem vagyok fideszes, egyik párttal sem szimpatizálok, mert szerintem mind gyökér sajnos), de ez nem úgy néz ám ki, hogy a fideszes haverok elmennek berugni, a Lölő azt mondja a sokadik Jagermaister után, hogy te vitya, nem mered eltörölni a rezsicsökkentést, a Viktor meg közli, hogy na fogd meg a söröm. Ez egy összetett dolog, nézd meg az 1929-es, vagy a 2008-as gazdasági világválságot. Nem ugyan az a kiváltó oka, se a lefolyása, de az azonos bennük, hogy mindenki szív. Ilyen a globális világgazdaság. Szóval légyszi ne lövöldözz, attól nem lesz barátibb a gázszámlád.
2022. júl. 15. 17:59
 12/15 anonim ***** válasza:

"Orbán elérte az Európai Unióban, jogosan, hogy nem kap további penztámogatást az EUtol."

Ezt nem Orbán érte el! Hogy Orbán egyáltalán figyelmet kap az EU-ban (legyen az a figyelem bármilyen is), azt nem Orbán érte el! A büdös életben rá nem néznek Orbánra, hogy mit hogyan csinál, honnan vesz ki pénzt úgy, hogy amire kap pénzt az megvalósul, megépül, elindul stb... ha nem veri a seggét a földhöz valaki(k) hogy nézz már rá, nézz már ide. Ha ez nincs, akkor sz-rnak Magyarország pénzügyeire és úgy egyáltalán a politikájára, senkit nem érdekelt volna, hogy merőben más a gondolkodás, meglátás.

2022. júl. 16. 07:05
 13/15 anonim ***** válasza:
A te zsebedből húzza a lóvét, te meg azt hibáztatod, aki felnyomja? Hát gratulálok.
2022. júl. 17. 12:43
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
13-as! Mit vártál egy Fidesz-hívőtől?
2022. júl. 17. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem ítélem el ezért? Én csak annyit mondtam, hogy bármit megtehet ha valaki nem nyomja fel, azaz nem Ő érte ezt el, hanem aki felnyomta! Ezzel csak azt akartam tisztázni, hogy téves az elképzelés, miszerint Orbán a politikájával vagy egyáltalán a jelenlétével kivívott volna figyelmet magának. És igen, hibáztatom ezért azt "aki felnyomta", mert önös érdekből tette, nem közös érdekből, úgyhogy nálam Ők is 1 golyót érnek, nem többet! Nem az én zsebemből meg nem is a Tiedből vett ki lóvét! Azt hiszed nem szarna rá az EU meg úgy egyáltalán bármelyik magyar politikus, hogy a Te meg az én zsebemből mit ki nem vesznek? Naiv vagy, ha azt hiszed ez szempont ezeknél. A saját zsebükből mi tűnik el ill. mi az amit elvesznek előlük még mielőtt zsebrevághatnák, ezen megy a harc, nem a Mi lyukas zsebünkön! Bírom ezt a süket dumát, hogy így meg úgy megvagyunk lopva. KI? Ki a f...om? Mi? Akik ahol tudunk csalunk, amit érünk, viszünk? Meg a Mi adónk? Amit egy jelentős részünk elcsal? Ahol az országban van kb. 3-3.5M dolgozó, aminek a fele nem termel, állami szférában dolgozik, ott aztán tényleg lehet belőle jachtozni! A termelői szférában dolgozók adójából épp hogy kijön az állami szférában dolgozók fizetése! Épp hogy!!! Mi a sz-rt nem képzelünk magunkról, hogy Mi itt annyit adóznánk, hogy abból még van mit ellopni??? Érted? Dehogy érted... ebből is csak annyit veszel ki, hogy én védem az Orbánt! A f.... védem! Csak unom ezt az én zsebem, Mi zsebünk proli dumát, mert ez nem igaz csak nem látunk tovább az orrunknál! Abból indulsz ki, hogy Te nem vagy ilyen, nem csalsz adót, nem okoskodsz, nem oldasz meg semmit sem okosba stb. Egy vagy a kivételek közül, nem pedig az átlag!
2022. júl. 17. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!