Ellenzékiek akik most hőbörögnek a rezsi árak miatt azok felfogják, hogy ha nem a Fidesz lenne akkor már ennyit fizettek volna évek óta?
Az ellenzék már 2015-ben ordibált, hogy nem szabad fenntartani a rezsicsökkentést és piaci árat kell bevezetni..
Ahelyett, hogy most a Fidesz szidjátok inkább tegyétek össze a kezeteket, hogy eddig hány millió forint maradt a zsebetekbe a Fidesznek hála, illetve most se teljesen engedik el a rezsicsökkentést csak egy szint felett kell többet fizetni.
Ezt is azért kénytelenek csinálni mert az itteni ellenzékhez hasonló balos csürhe, eu-s vezetők lábon lőtték az egész európai népet az "oroszok elleni szankciókkal" , Oroszország köszöni szépen jól van a rekord magas bevételével , Európa meg szenvedni fog..
Köszönjétek a hozzátok hasonló balos agyamenteknek ezt az egészet. Ha mindenhol jobb oldali nemzeti kormány lett volna és nem szórakoznak a szankciókkal akkor most nem kellene többet fizetni , de nektek ez kellett , Ukrajnáért szívjon egész Európa éveken át , úgy , hogy előbb utóbb úgy is átmennek rajtuk az oroszok ha akarnak...
Szánalmas!
Ha a rezsicsökkentés kamu akkor MOST AZONNAL fizesd vissza a milliókat amit spóroltál te meg a családod vele
@21 "Milliókat" - ránézek a villanyszámlára és kiderül, hogy 5+ év alatt fizettem 300 ajróval kevesebbet összesen, gáz meg az egész társasházban nincs :D
Jelenlegi áron spóroltam havi 2 kilónyi ehető kenyérnyit, közben meg a 27%-os kajakiszállítós ÁFA hetente többet visz el a költhető pénzemből.
Miért hazudsz? 5 év alatt milliókat spóroltál a villanyszámládon még ha kis fogyasztó is vagy. Fingod sincs a dolgokról
Akkor mit óbégatsz, hogy most mennyit kell fizetned majd? Nem lehet túl nagy különbség ha évek alatt nem spóroltál vele sokat ;)
Látom a többi beírását és tudom, hogy miket írkált korábban kvázi tudom mire számíthatok tőle
Mint mikor a tanár kihívja Pistikét felelni és tudja, hogy szegény defektes, szóval nem sokra számíthat tőle
Sajnos látszik, hogy fingod sincs a dolgokról így kár veled "vitázni" , sajnos nincs rá semmi esély, de veletek visszafizettetném az összeset aztán lehetne hebegni habogni, hogy valóban mennyire is jó volt korábban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!