Le lehetne váltani úgy a Fideszt, hogy közben ne térjen vissza a baloldal?
Jelenleg 2 választás van. Vagy a fidesz vagy a balos libsik. Én is egyszer úgy keltem csak fel, hogy náciból balos libsinek lettem bélyegezve, mert mindenki balos libsi ami nem fideszes. Talán ugye egy kivétel a fidelitasz.
Kissebb pártok nem alkalmasak kormányváltásra. A nagyoknál meg váncognak, hogy de a Gyúrcsány... Most se az volt a tét, hogy Orbán vagy a Fletó, hanem hogy kérünk még Orbánból?? Ha az összefogás nyer utána már könnyebb lett volna demokratikus úton bárkire szavazni 4 év múlva. Addig annyit értek volna el úgyis, hogy megnézik, hogy mekkora hiányok vannak, mivel mi a helyzet és hozták volna nyílvánosságra a sok mutyit. Ebből állt volna a 4 év. Kárt nem tudtak volna okozni. Kb olyan lenne már egy kormányváltás, mintha égő épületbe beküldenénk egy kárszakértőt. Sok dolgot nem tudna tenni, de legalább megmondaná, hogy tényleg baj van.
Valamint ugye háborús vészhelyzetet hírdetnének...
Mert ez vót még. Én előre félek, mert amivel kampányolt, hogy mit csinálna a baloldal azt megcsinálta. 2 dolog maradt ki, az átoperálják a gyerekeket és a férfiak is szülhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!