Egy tanár 1,5 havi fizetésből be fogja majd tudni fizetni az előző havi rezsit Dr. Orbán Viktor Mihány édesapánk mininszterelnök virológus közgazdász hadvezér kockázatelemző feltaláló polihisztor kormányzása alatt?
#10: igazad van... nem érint, mert gáz az főzés a vízmelegítő, elektromos dologba is bőven bent, fa kandalóval fűtűnk télen, ahhoz 3 évre meg van a fa...
DE! látom pl. a szomszédom, ahol 2 család él 1 órán, mert szülők földszinten, gyerekek - unoka a tetőtérbe.
Nekik most átszámolva, csak az áram és a gáz, közel 300 ezer lesz.
Valahogy nem boldogít, hogy nekem csak 20 ezer + 20 könyvelő költséggel nő az adóm a KATA miatt, és a szomszéd meg éhen fog dögleni mert 1 nyugdíj, meg egy bérminimum és egy gyes -ből nem fognak megélni...
11
"Sajnos" nem utasításos tervgazdaság működik, és nincs mód állami tulajdonú, termékeket előállító gyár alapítására/építésére sem. Mindössze a szolgálató-szórakoztató ágazatban nyílik lehetőség megrendelni építési kivitelezést, mint pl. futballstadionokét, amik munkát adnak sok embernek és bevételt családjaiknak.
16
Belül vagy a havi 210kWh fogyasztáson.
Csak azért írtam, hogy most ha amgamat veszem mint egyedül élő 20-on évest, ennyi fogyasztásom van.
Ha msot egy egyedül élő tanárt nézünk, akkor szerintem szintúgy nem fogja elérni a limitet ha csak valamit nem csinál rosszul nagyon.
"Ha msot egy egyedül élő tanárt nézünk, akkor szerintem szintúgy nem fogja elérni a limitet"
Így van, ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!