Mennyivel fogsz többet fizetni így, hogy a kormány megdrágítja a rezsit, az eddigi fogyasztásod alapján?
Figyelt kérdés
Itt egy példa számítás, behelyettesítheted a saját számaiddal, és írd meg az eredményt:
2022. júl. 13. 18:11
11/20 anonim válasza:
8: szerintem novák arra gondolt, hogy amit eddig csináltak az kedvezett a sokgyerekeseknek, a gyerekteleneknek meg nem. De én is félek, hogy minket is megtalálnak valamivel, nehogy már jól érezzük magunkat, ha nincs gyerekünk. Amúgy én elég puritán módon élek, télen alig fűtök, nyáron csak nagy melegben hűtök, egyedül élek egy kis lakásban, autót nem tartok. Szóval akármi jön én nem fogok belerokkanni. Kivéve ha rám is kitalálnak valami specifikus adót.
12/20 A kérdező kommentje:
Meg ugye kérdés, hogy átlagosan értendő-e a havi, mert a szöveg ezt írja: "210 kWh/hó, éves szinten 2523 kWh energiafogyasztásig"
Ebből úgy tűnik, hogy ha bármelyiket túlléped, akkor fizetsz, vagyis hiába kevesebb az éves fogyasztás, ha egy hóban átléped a limitet, akkor arra a hóra már többet fizetsz gondolom.
2022. júl. 13. 18:47
14/20 nemaRendőrség válasza:
Egész pontosan 0 forinttal, mert jól szigetelt a lakásunk és modern eszközeink vannak amit keveset fogyasztanak.
90nm, 4m belmagasság, 2 fő(egyelőre)
15/20 anonim válasza:
Gondolom, nem havonta kell majd megfizetni a többletet, hanem évente egyszeri elszámolással.
16/20 A kérdező kommentje:
15: mivel kell a pénz a kormánynak, ezért egyáltalán nem biztos ez, éppen ezért adtak meg havi limitet is
2022. júl. 13. 19:16
17/20 anonim válasza:
Elég IQ szegény és kétségbeesett gondolkodás, de gyurcsányék se voltak jobbak. Eleve olyan fogalom nincs, hogy megszorítás, mert a nullát ha szorongatod abból még 0 lesz. Jó időkben kellett volna megszorítás, amikor termelnek az emberek, rossz időben pedig adakozás és árcsökkentés kell. Pénztelen időszakban megszorítás pénztelen eredményt hoz.
18/20 anonim válasza:
Kérdező, szerintem meg nem véletlenül adtak meg évi limitet, hanem pont emiatt.
19/20 anonim válasza:
#8 Mi szeretnénk gyereket, de egyelőre nem jön össze. Ezért szorul ökölbe a kezem az ilyen kijelentésektől. Elvileg rendben vagyunk, úgyhogy mindenhol azt mondják: "próbálkozzunk". A meddőségi klinikákat most tették tönkre, úgyhogy nem tudom mi lesz. Már külföldi klinikákat nézegetünk, de azok sajnos nem olcsók és ezen a forint romlása sem segít. Bár lehet, hogy jobb lesz a gyereknek ha meg sem születik. Pedig legnagyobb vágyunk, de nem tudom, hogy lehetünk-e önzők vele szemben. Nem biztos, hogy szép világban fog felnőni. Nagy dilemma. De sebaj, majd rúgnak belénk még egyet.
20/20 anonim válasza:
A Portfólió cikke alapján 45-50 ezerrel többet fogok fizetni gázra. Az áramot talán megúszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!