Objektíven nézve nem a Fidesz a hibás?
Ha a Fideszen múlna, Ukrajna ott rohadna meg ahol van, Oroszország ellen pedig semmilyen szankciót nem vezettek volna be Európában, az infláció szinte 0 lenne, minden nyersanyag, energiaellátás biztositva lenne, nem kéne a rezsin se emelni...
Zelenszkij nyavajgott, hogy fontosabb nekünk a rezsicsökkentés mint az ő államuk, mindenki helyeselt balról hogy igenis fizessük meg ezt a háborút, menjünk az Unio után, szankcionaljunk stb.
A forint minden válsághelyzetben iszonyatosan meginog, a megmentéséért, a csőd elkerülése érdekében végül úgynézki benyalnak az Eu-nak, dobják a rezsicsökkentést is, és ez se jó...
Nem értem a baloldalt, most akkor fizessük meg Ukrajna háborúját, vagy nem?
Én gyűlölöm a Fideszt, de utálom ha hülyének néznek, utálom a kettősmércét.
"az infláció szinte 0 lenne"
Már tavaly is közel 8% volt az infláció mikor a háború még a kanyarban sem volt.
"Ha a Fideszen múlna, [...] az infláció szinte 0 lenne"
Hasonlítsd már össze a valutánkat más térségbeli országok valutájával, az élelmiszerárakat, szolgáltatásárakat, és arra figyelj, hogyan alakultak. Ezek tények, jól látható adatok, amelyek rádcáfolnak. De tudom, hogy ezeket úgysem fogod próbálni megnézni és megérteni, mert mindent a hitre építesz. Pont, mint egy konteóhívő.
"Hasonlítsd már össze a valutánkat más térségbeli országok valutájával, az élelmiszerárakat, szolgáltatásárakat, és arra figyelj, hogyan alakultak"
Itt mindig csak az egyik oldalra terelitek a hangsúlyt, pl. Csehország aminek szinte semmit nem gyengült a valutája, az infláció közben nagyobb mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!