Komolyan gondolta-e Orbán Viktor azt a kijelentését, hogy szerinte Magyarország a legjobb hely Európában?
A YouTube-on van egy videó, ahol Orbán Viktor azt mondja Magyarország kapcsán, hogy "Ez a legjobb hely Európában!". Ezt hallani lehet 16 perc 20 másodpercnél:
https://www.youtube.com/watch?v=oFFLTLAmC0A
Szeretném megkérdezni, ezt komolyan gondolta-e a miniszterelnök, vagy csupán propaganda volt ez a részéről? Kikre tekintve mondta a miniszterelnök, hogy ez a legjobb hely?
Az LMBTQ embereknek (én leszbikus vagyok) is valóban Magyarország lenne a legjobb hely Európában, miközben a Fidesz folyamatosan építi le az LMBTQ emberek jogait és tesz negatív intézkedéseket velük szemben? Anyagi értelemben mondta a miniszterelnök, miközben Magyarország az egyik legszegényebb Európai Unió tagállam? Demokrácia szempontjából mondta, aminek szempontjából az egyik legrosszabb Európai Uniós tagállam? Környezetvédelmi szempontból mondta, amit a Fidesz rendszerint figyelmen kívül vagy? Korrupció és lopás szempontjából mondta ezt a miniszterelnök? Elparazolt pénzek és stadion építések szempontjából mondta ezt? Milyen értelemben gondolta ezt a miniszterelnök?
Hát én nem vagyok Fidesz szavazó, és dolgoztam/éltem összesen több, mint 6 évet nyugaton, aztán ott megtanultam, hogy milyen a HAZA, így nagybetűvel. Ezért is költöztem vissza Magyarországra, kormánytól függetlenül.
Mondjuk hetero vagyok, szóval nem tudom átélni, milyen leszbikusnak lenni itthon, szóval lehet, hogy akkor kint maradtam volna. Ki tudja? Ajánlom, próbáld ki.
#17 nem volt rá KONKRÉT OBJEKTÍV indokom, egyszerűen az az érzés, hogy egy jöttment migri vagy kint és lenéznek, akármennyire is érsz ugyanannyit, mint ők. Anglia, Németország, Dánia: ugyanez az érzés.
Csak hasonszőrű migrikkel tudtam haverkodni. Plusz a honvágy. Maradhattam volna, anyagilag nagyon is megérte volna, de nem bírtam tovább.
Összeszedtem egy szép összeget és itthon vettem házat, családot alapítottam. Ennyi az egész sztori, szerintem szokványos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!