Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mi a véleményetek...

Fideszesek! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor azt mondta: "Magyarország a legjobb hely Európában"arra reagálva, hogy milyen sokan költöznek ki külföldre.

[link] (16:20)

Tényleg ilyen hülyének hisz minket?

Az Unió által közzétett 2022-es GDP adatokat nézve, Magyarországnak van az egyik legrosszabb gazdasági helyzete.

[link]

Emellett a "Human Development Index" (életszínvonal) listán, Magyarország a 30. helyen van Európában.

Ami azért elég gyatra......

[link]

2022. júl. 13. 02:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Az ellenzék nem?

2022. júl. 13. 08:58
 12/19 anonim ***** válasza:
18%

A látszat csal. A statisztikai számok nem tudják kifejezni a jólétet. A magyarok sajnos elégedetlen, pesszista beállítottságú emberek. Orbán az alacsony gázárakra, benzinárakra gondolt, és hogy ide nem özönlenek be az illegális bevándorlók.

Mióta tart a háború, a magas infláció és államadóság miatt sajnos egyre inkább félő hogy ezek az előnyök szertefoszlanak.

2022. júl. 13. 10:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is hülyének nézett minket, ez az ő politikájuk. Így nyerték meg nagy részben az idei választást is, igaz ehhez kellett még egy bohóc ellenzék is, aki segített ismét a kétharmadot bebiztosítani nekik. Kezdjük: kaptak egy nyolcvanast a nyugdíjasok, fiatalok SZJA mentessége. Ezek mire irányulnak? Azon emberek szavazatainak megvásárlására, akik sokan vannak, akiknek minden forint számít, nyugdíjasoknak az alacsony nyugdíj mellet jól jött a nyolcvanas, a fiatalok, akik most építik az életüket, vagy szeretnék, nekik is jól jön minden forint. Vagy a családosok adó visszatérítése, mivel tudjuk hogy a családosok eddig is Fidesz pártiak voltak, mert minden támogatást megkaptak. Nekik ez elég volt ahhoz, meg mellé az ellenzék háborús kommunikációja, amiből nagyon jó videókat vágtak össze, és betudták ijeszteni a népet, hogy a csúnya rossz gonosz ellenzék háborúba sodorná a magyarokat, hogy ismét 4 évig szivjon minden olyan ember, akik nem tartoznak a fentebb említett rétegekhez (a milliomosokat direkt nem soroltam ide, őket nem igazán érinti ki van kormányon). Majd 4 év múlva nyolcvanas helyett jön egy százas, kiterjesztik az SZJA mentességet 26 éves korig… és jön a Fidesz négyötöd 2026-ban. Addig pedig jöhet a rezsicsökkentéses duma, meg hogy 2010 előtt mennyi volt az átlagbér, satöbbi. Az nem baj, hogy a boltokban rekord mértékben emelkedik minden ára, sebaj, majd a hatósági áras farhát megoldja a gondot
2022. júl. 13. 13:00
 14/19 A kérdező kommentje:

#12 A HDI (Humán Development Index)

3 tényezőtől függ:

-hosszú, egészséges élet(egészségügy)

- Tudás, iskolázottság(oktatás)

- egy főre jutó éves GDP

Ha nem ezek alapján függ az emberek jó léte akkor mi alapján?

JA, hogy itt "nincsenek migránsok"......

2022. júl. 13. 17:38
 15/19 felkelhetetle ***** válasza:
0%

Kérdező, a határok nyitottak, nyugodtan elmehetsz olyan országba, ami megfelel az igényeidnek, ha ennyire nem tetszik itt akkor nem tudom mi tart vissza? Az élet túl rövid, ahhoz, hogy olyan helyen legyél, amit nem szeretsz

NEKEM pedig Magyarország a legjobb hely a világon itt érzem magam otthon, ez van, törődj bele kérdező, hogy vannak olyan emberek is, akik az én álláspontomat képviselik

2022. júl. 13. 17:52
 16/19 A kérdező kommentje:

Én ezt nem vitatom. Nyilván valaki itt érzi otthon magát. Éppenséggel én is elvagyok.

Engem a hazudozás bosszant.

Elképesztő egyébként. Ha valaki kritizálja a kormányt, mi a válasz rá? "El lehet menni"

🤦🤦

2022. júl. 13. 18:23
 17/19 felkelhetetle ***** válasza:
0%

16

Nem, nem a kormány kritikára válaszolom azt, hogy ,,el lehet menni", hanem az ,,ittmindenszarmásholmindenjobb" mentalitásra

2022. júl. 13. 19:13
 18/19 A kérdező kommentje:

#17 De a kettő összefügg.

Nyilván a környező országokhoz kell hasonlítani magunkat.

Az hogy vannak sokkal jobb országok az tény, nem mentalitás. Viszont nem mindenki teheti meg hogy máshová költözzön.

2022. júl. 13. 20:16
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Az orosz energiától mindenképp függetleníteni kéne magunkat, Viktornak volt 12 éve kidolgozni egy olyan energiarendszert, ami fenntartható és minél kisebb a függőségünk, ehelyett Paks 2 orosz pénzből, orosz technológiából. Nonszensz, amit csinálnak az energiával. A nyugati országok között is vannak, akik nagyon függnek a ruszkiktól, de erkölcsileg az lenne a legjobb, ha egy köbmétert se vennénk azoktól a barbár gyilkosoktól.
2022. júl. 15. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!