Fideszesek! Mi a véleményetek erről?
Orbán Viktor azt mondta: "Magyarország a legjobb hely Európában"arra reagálva, hogy milyen sokan költöznek ki külföldre.
[link] (16:20)
Tényleg ilyen hülyének hisz minket?
Az Unió által közzétett 2022-es GDP adatokat nézve, Magyarországnak van az egyik legrosszabb gazdasági helyzete.
Emellett a "Human Development Index" (életszínvonal) listán, Magyarország a 30. helyen van Európában.
Ami azért elég gyatra......
A látszat csal. A statisztikai számok nem tudják kifejezni a jólétet. A magyarok sajnos elégedetlen, pesszista beállítottságú emberek. Orbán az alacsony gázárakra, benzinárakra gondolt, és hogy ide nem özönlenek be az illegális bevándorlók.
Mióta tart a háború, a magas infláció és államadóság miatt sajnos egyre inkább félő hogy ezek az előnyök szertefoszlanak.
#12 A HDI (Humán Development Index)
3 tényezőtől függ:
-hosszú, egészséges élet(egészségügy)
- Tudás, iskolázottság(oktatás)
- egy főre jutó éves GDP
Ha nem ezek alapján függ az emberek jó léte akkor mi alapján?
JA, hogy itt "nincsenek migránsok"......
Kérdező, a határok nyitottak, nyugodtan elmehetsz olyan országba, ami megfelel az igényeidnek, ha ennyire nem tetszik itt akkor nem tudom mi tart vissza? Az élet túl rövid, ahhoz, hogy olyan helyen legyél, amit nem szeretsz
NEKEM pedig Magyarország a legjobb hely a világon itt érzem magam otthon, ez van, törődj bele kérdező, hogy vannak olyan emberek is, akik az én álláspontomat képviselik
Én ezt nem vitatom. Nyilván valaki itt érzi otthon magát. Éppenséggel én is elvagyok.
Engem a hazudozás bosszant.
Elképesztő egyébként. Ha valaki kritizálja a kormányt, mi a válasz rá? "El lehet menni"
🤦🤦
16
Nem, nem a kormány kritikára válaszolom azt, hogy ,,el lehet menni", hanem az ,,ittmindenszarmásholmindenjobb" mentalitásra
#17 De a kettő összefügg.
Nyilván a környező országokhoz kell hasonlítani magunkat.
Az hogy vannak sokkal jobb országok az tény, nem mentalitás. Viszont nem mindenki teheti meg hogy máshová költözzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!