Láttad már Orbán Viktort élőben?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol és milyen élmény volt?2022. júl. 12. 19:16
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
20 szavazat
1/5 anonim válasza:
Egyszer láttam ahogy beszél a főtéren,azóta merevedésem van.
Béla/87
2/5 anonim válasza:
Igen. Jó alacsony, igaz ez nem jelent semmit. Fletó meg Kari Geri magasak és ők is ugyanolyan szarok.
3/5 anonim válasza:
Gondolom itt már mindenki látta.
Én nem láttam egyébként még, mindig el van bújva. Mondjuk nem sok minden marad ki az életemből ha nem látom ez igaz.
4/5 anonim válasza:
Nem. Ahogy mostanában kinéz, szerintem megijednék tőle. A személyisége is úgy torzult el, mint a feje.
5/5 anonim válasza:
Kb 2 hete.
Kanyarodtam a kocsimmal, erre egy szirénázó motorosrendőr elémvagott és tiszta erőből üvöltötte, hogy álljak meg.
Én meg visszakiabáltam hogy mi a ku rva anyád...de megálltam.
És akkor jött padlógázzal 3 fekete kisbusszal elől hátul rendőri felvezetéssel a köpcös.
Ott ült benne, első ülésen maszkos tek es.
Tehát nagyobb paraszt módon vonul meg szoríttat le az útról mint egy cigány bmw s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!