A fideszesek szerint a most tüntetők mind balliberális
Soros-bérencek?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 12:57
1/10 anonim válasza:
Gyurcsányt ne felejtsd ki, ő a patás ördög :D
2022. júl. 12. 12:58
2/10 anonim válasza:
Oszlatásra szenteltvizet locsoló papot kértek fel.
2022. júl. 12. 13:00
3/10 anonim válasza:
Nem ,szerintem csak sok embert rosszul érint a módosítás, de persze ennek ellenére lehet meg kellett lépni.
2022. júl. 12. 13:04
4/10 anonim válasza:
A fideszesek megint 2/3-dal nyerték a választásokat, mit számít egy ezer fős tüntetés? Egy falusi cigánylagzin többen vannak.
5/10 anonim válasza:
Bocsi, de a fideszesek épp közmunkán vannak.
6/10 anonim válasza:
Igen, még akkor is bűnbakot keresnek, ha 1 euró 1000 forintot fog érni.
2022. júl. 12. 13:06
7/10 anonim válasza:
Nem kell keresni, Putyin az.
2022. júl. 12. 13:07
8/10 anonim válasza:
Munkaidőben összegyűltek ezren hídlezárásra. Szerintem reszket a kormány, és a lemondásukat fontolgatják.
2022. júl. 12. 13:11
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem azok, hanem megint csak aljas, alantas politikai haszonszerzésre használnak néhány száz " csalódott" embert.
Ez legalább akkora bűn.
2022. júl. 12. 13:16
10/10 anonim válasza:
#3 De nem így. Nem pont a legkisebb vállalkozókat kellene tönkretenni. És nem adóév közben. Egy srác nyilatkozott a Mércén. Azt mondta "beleszartak a ventillátorba". Hát, tényleg.
Minden számlát be kell küldeni a NAV-nak. Egyszerű rápillantással ki lehetne szűrni a bújtatott munkaviszonyt.
Lehetett volna lejjebb vinni a bevételi határt, és aki tényleg keveset keres, azt békén hagyni. Esetleg egy bizonyos összeg fölött beiktatni egy magasabb sávot. Nem is értem, hogy mért emelték föl 18 millióra. Szerintem csak azért hogy ezzel is lehessen hergelni azokat, akik nincsenek képben. Hiszen az a kör, amelyik bent maradhat a katában, úgysem fog annyit elérni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!