Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az új rendszámok esetén a...

Az új rendszámok esetén a tűzoltóság járművei miért nem kapnak külön betűkombinációt?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a táblázatban írja hogy mostantól saját betűjelzést kapnak a rendőrség, mentők, honvédelem, NAV és büntetés-végrehajtás járművei is (illetve meg vannak különböztetve a taxik, elektromos autók, diplomaták, oldtimerek stb.)

A kérdésem, hogy a tűzoltók mint sürgősségi járművek miért maradtak ki, ha mindenki más kap saját rendszámot? Azt tudom hogy eddig nem volt nekik (bár eddig sem értettem miért), de azt hittem az új rendszerben kapnak, de úgy tűnik hogy nem. Ennek mi az oka, hogy ha a mentők, rendőrök, katonaság kap saját rendszámot, akkor a tűzoltók nem?

2022. júl. 12. 10:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Orbánnak kellett fizetést emelni.
2022. júl. 12. 10:11
 2/3 anonim ***** válasza:
A többinek is teljesen felesleges, a megkülönböztetett járművek rendelkeznek megkülönböztetett jelzéssel. Egy tűzoltóautónál meg elég egyértelmű hogy az az.
2022. júl. 12. 10:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, teljesen felesleges, mégis ki a f... nézi?
2022. júl. 12. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!