Általában azok érnek el komoly sikereket az életben, akik nagy nyomás alatt élnek és teljesíteniük kell. Az ilyenek nem hibázhatnak, mert az dominószerű összeomláshoz vezet. Valószínűleg nála is valami ilyesmi történt. A pénz tényleg nem boldogít.
2022. júl. 11. 22:43
12/23 anonim válasza:
Én nem lennék öngyi, ha depis lennék, de lenne egy valag pénzem. Shoppingolnák cuccokat egész nap asz jól ellenék
2022. júl. 11. 22:51
13/23 anonim válasza:
Kb annyira lett öngyilkos mint a welt 2000 tulaja akinek nem tetszett hogy a ner szivesen megvenné a cégét...
Vegül lázár "rávette" az adásvetelre...masnap pedig meghalt.
Mai napig titkosított hogy miben hogyan.
2022. júl. 11. 23:19
14/23 anonim válasza:
Valaki tanult Putyintól. Arrafele is sok ember lett öngyilkos, ért baleset, vagy csak úgy állt meg a szíve, netán spontán sugárfertőzés érte.
2022. júl. 12. 00:16
15/23 anonim válasza:
Milyen jóhiszemű sok ember itt, aki biztos benne, hogy öngyilkos lett. Szerintem több, mint gyanús az ügy. Lehetséges, hogy eltették láb alól, vagy olyan helyzetbe kényszerítették, amiből csak ezt a kiutat látta.
2022. júl. 12. 00:22
16/23 anonim válasza:
Semmi.
2022. júl. 12. 07:30
17/23 anonim válasza:
Az csak a médiaban öngyilkosság max a narancsosok elkezdenek bekeményiteni.
Elég egy gyenge elem és dől a játékuk.
2022. júl. 12. 17:14
18/23 anonim válasza:
Nyugodjon békében és Isten nyugosztalja!
Miért kellene véleményemnek lenni erről? Amikor a japán miniszterelnököt lőtték le, akkor is ez volt a véleményem. Meg akkor is, amikor bárki más hunyt el.
2022. júl. 12. 20:32
19/23 anonim válasza:
Szerintem nem öngyilkosság volt. Kitudja milyen bizniszekben volt, milyen emberekkel. Sajnos nem lehet tudni.
Ettől függetlenül nyugodjon békében.
2022. júl. 13. 09:02
20/23 anonim válasza:
Csak tudnám mi ez a Doktor izé Mihályos dolog az jobban érdekelne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!