Miért gyűlölik olyan sokan jobboldaliak a tanárokat?
Figyelt kérdés
Én is jobboldali érzelmű vagyok, nem akarok migránsokat, muszlimokat ide, stb, szeretem a hazám, de pont ezért szörnyűnek tartom, hogy egy tanár 6 év egyetem után 207 ezret visz haza.
Sima szakmával a dupláját kapom meg, de így hova vállaljon az ember gyereket, ha nem lesz, cm aki tanítja? Tanári fizetésből nem lehet megélni, mert a mi időnkben (27 vagyok) is a tanáraink 90%-a öreg volt, nem jöttek fiatalok.
A fideszes hívek számára bárki, aki kritizálja a kormányt, pl. a tanárok a fizetésük miatt, gyűlölni való, mert ennél jobb kormány nincs.
2022. júl. 10. 17:46
12/21 anonim válasza:
Egyet értek veled. Egyébként szerintem nem gyűlölik a tanárokat, még a kormány sem, hanem egyszerűen nem érdekli őket a tanárok helyzete. Sajnálatos módon, Magyarországon a Horthy korszak után egyszer sem volt jó helyzetük és egyszer sem voltak megbecsülve a tanárok. Országos sztrájkot kellene tartaniuk a tanároknak, ami nem 1-2 órás, hanem addig tart, ameddig nem rendezik a helyzetüket.
2022. júl. 10. 18:11
13/21 anonim válasza:
A tanárok nagy része alkalmatlan a pályára, hülye is, lusta is, bunkó is. Van iskolatitkár ismerősöm, hallok tőle cifra dolgokat. Ugyanakkor amíg a tanárok fizetését nem emelik minimum 100-150%-kal, addig ez így is marad, mert továbbra is csak az fog tanárnak menni, akit sehova máshova nem vesznek fel.
2022. júl. 10. 18:50
14/21 anonim válasza:
A kormány munka alapú társadalmat preferál, a tudás alapúval szemben. Ezért nem érdekli őket a tanárok helyzete. A társadalom is nagyon tanár ellenes, nem tudnak leszokni a sok szabadságuk van mantráról. Már látszik, hogy a gyerekek a tanulás szempontjából is egyre inkább szegregálva lesznek. Amelyik szülő megteheti, az magániskolába fogja járatni a gyerekét, aki meg nem, annak marad a gyerekmegörző iskola. Ezzel a sorsuk el is lesz döntve. Majd eldolgozgatnak a multik gyárában a szalagnál.
2022. júl. 10. 18:56
15/21 anonim válasza:
14#
Én alapvetően megvédem a tanárokat, ha kritika éri őket a Fideszesektől.Viszont egy valamiban nem, az pedig a rasszizmus.
A tanárnak tanulók többsége idegenellenes, elakarják dönteni,hogy kiket oktathatnak.Sokuktől hallom,hogy ők nem fognak romákat oktatni.
2022. júl. 10. 19:03
16/21 anonim válasza:
#15 De most már nem hogy romákat nem fognak tanítani, hanem senkit se.
2022. júl. 10. 19:11
17/21 anonim válasza:
15. A tanárok nem rasszisták. A cigány gyerekek nagy része gyógypedagógiai eset, nincs esély normál iskolába tanítani őket. A szülők nem működnek együtt, jó része nem is érti a gyerekkel kapcsolatos feladatait. A másik pedig, hogy sok helyen a tanár testi épsége is veszélyben van.
2022. júl. 10. 19:17
18/21 anonim válasza:
17.
De, rasszisták, mert elvből elutasítóak.
Mivel, egyre nagyobb hiányszakma, válogatni akarnak.
Ennek az lesz a vége,hogy a romák még lejjebb csúsznak miattuk.
2022. júl. 10. 19:19
19/21 anonim válasza:
18. Nem elvből utasítják el a cigány gyerekek oktatását, hanem gyakorlati okokból és ez a kettő nem ugyanaz.
Ebben a tanár hiányos állapotban, amiért a kormány felelős, nem csak a cigány gyerekek csúsznak le, hanem az állami iskolában tanulók is. Idén megyeszékhelyi középiskolában a gyerekek matekből nem kaptak érdemjegyet, mert év közben nem volt matektanár. Ez nem Borsodban volt, hanem a Dunántúlon. Volt olyan iskola, ahol januárig egyetlen angol órájuk sem volt a gyerekeknek, mert nem volt tanáruk. Egyre több ilyen lesz.
2022. júl. 10. 19:27
20/21 anonim válasza:
Kérdező, feleségem tanár 14 éve és így kap annyi fizut, amennyit te leírtál. Ennél a kukás többet keres. A kezdő tanári fizu nincs annyi, mint a szakmunkás minimálbér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!