Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elmúlt tíz év során az...

Isti22 kérdése:

Az elmúlt tíz év során az emberek miért nem szoktak le az egészségtelen ételekről, italokról a népegészségügyi adónak köszönhetően?

Figyelt kérdés

2012-ben felmerült, hogy nem is ez a cél, hanem csak egy sarc: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__31..

Megnéztem a KSH-n, de a péksütemények és az üdítők pl. durván nőttek.

2022. júl. 10. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
9 Akkor hol vannak az olcsob gyümölcsök miért mindenhol csak nagy tábla Milka csokit lehet csak találni ?Ezek lehet el se jutnak a boltba és rá rohadnak a gazdákra ez kinek a hibája?
2022. júl. 10. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
#8 Lehet félreértelek, előre is bocsi.A Milkát már a lengyelek gyártják tudtommal.Magyar csoki pl. a Szerencsi, abból is van laktózos is, meg paleo változat is, minden féle van.
2022. júl. 10. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:

#11 Úgy tűnik nem értetted meg amit írtam.

Kezdjük ott azt sem tudom te hol laksz, azt sem tudom hol vásárolsz be, azt sem tudom mennyire jársz utána a bevásarlásnak, ha egyáltalán megteszed.

Én a boltokban szeletes, kis táblás és nagy táblás csokikat is látok, ez a Milkára is vonatkozik.Nem tudom te hol élsz, ahol csak prémium kategóriás gyümölcsöket meg nagy táblás Milkákat árulnak.

2022. júl. 10. 12:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Meg ti nem vagytok tisztába az emberi szervezetel a nagy milka csoki mindenkinél hasmenést okoz mert annyi benne a csokoládi.Egyszerüen a szervezet nem ilyen menyiségü csokoládéra lett ki találva.Valakinek egy idü után ellen áll a szervezete mert hozzá szokik de az elején mindenki rosszul lesz töle csak nem tünik fel mert nem tartanak szünetet.
2022. júl. 10. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:
8%
12) a szerncsinél nagyobb szenny nincs, olyan mint sajtban a trappista,be kellett volna tiltani hatóságilag.
2022. júl. 10. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Ennyi erővel a Milkát is be lehetne.Mondjuk nekem olyan mindegy.Egyiket sem veszek.A Milka is egy kalap szar.
2022. júl. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!