Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Gyurcsány...

Mit gondoltok Gyurcsány Ferenc "A félelem ára" című bejegyzéséről?

Figyelt kérdés

"A félelem ára

Orbán kormányfő sokáig okkal tarthatott attól, hogy idén tavasszal elveszíti a választásokat. Félt.

Félt a következményektől.

Mert ha egy ilyen korrupt, hazug rendszer dől, akkor sokukat maga alá temetne.

Orbán ezért ígért fűt és fát a választóknak. Öntötte a pénzt a kampányban, mintha nem lenne holnap. De a holnap eljött. Na meg az igazság pillanata.

Magyarország megrogyott.

Sürgősen kell a pénz. Bármi áron. A piacon már hatalmas kamattal se lehet eleget kapni. Brüsszelbe kell menni kérni, kuncsorogni. Mert dől a forint, dől a költségvetés, pénzünk romlásának üteme az egekben.

Most kapkodva ígér. Bármit csak jöjjön a pénz. Feltartotta a kezét. Feladta a szabadságharcot. Behódolt.

Vereséget szenvedett.

Szembejött a valóság. És nem a valóság görbült. Hanem a kormányfő. Aki ott térdel most Brüsszel előtt.

Hogyan mondta egykoron? “A forintválság megoldása a kormányfő cseréje.”

Most tényleg."

2022. júl. 9. 22:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Kedves 10-es.Megkérdezheten a végzetsseged?Nekem MSC közgazdász..Nézd meg az aktuális nemzetközi hitelkamatokat..Tényleg kedvező áron tud a kormány nemzetközi hitelekhez jutni is ha akar..Ezt bármelyik hitelminősitő megerősíti neked.En sem szeretem Orbánt,ellenzéki vagyok.De az ilyen(hozzád hasonló) a másik oldalt lenéző amugy buta /tanulatlan emberektől én is agybajt kapok...Szerintem menj vissza az Aldiba kasszázni a gazdaság vezetését meg hagyd a nagyfiúkra..
2022. júl. 10. 13:56
 12/12 anonim ***** válasza:
GY1G.
2022. júl. 10. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!