Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogják végre végleg...

Mikor fogják végre végleg kitiltani az autósokat Budapestről?

Figyelt kérdés
Tele van mindig dugóval a város és a bicikliseknek ezt a mocskos levegőt kell szívni. Nem lehet az autósok között úgy biciklizni, hogy ne fulladjak meg a füstben. Belvárosban is alig lehet szívni a levegőt még szerencse, hogy a rakparton beakarják szüntetni a kocsikázást így arra fele sétálva legalább bele tudok szippantani a levegőbe anélkül, hogy kihánynám a belemet is. Most komolyan akik autóval járnak azok belehalnának ha egyszer lekellene gyalogolni 500 métert vagy nekik a sport az ellenségük? Remélem Karácsony Gergely újra meglesz választva és akkor lesz egy icikepicike esély arra, hogy autó mentesítve lesz végre a főváros.

2022. júl. 9. 21:39
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
18 as válaszából is látszik, hogy az autósok agresszívek.
2022. júl. 9. 23:39
 22/43 anonim ***** válasza:
97%

Mert kiprovokáljátok. Rátok semmilyen szabály nem vonatkozik (szerintem már legalább 10 kerékpárost vasalhattam volna ki, ha nem állok meg a zöldnél(!)), de ti ajvékoltok a leghangosabban ha fordul a kocka és valaki a ti sérelmetekre nem tart be valamilyen szabályt.

Szóval értem én, hogy nincs pénzed autóra / nem tudod megszerezni a jogosítványt / sz*rul vezetsz és mindig rád dudálnak, de ha a s*gged a földhöz vered, akkor sem lesznek kitiltva az autók Budapestről. Lehet itt szöszmötölni a rakparttal, mert telepakolni a Szentendrei utat 50-es táblákkal, akkor sem lesz kisebb a forgalom, csak áttevődik máshová.

2022. júl. 10. 12:03
 23/43 anonim ***** válasza:
59%
2024-ben vegetér az autós üldözés s a kerékpárosok seggénem nyalása..Nemtudom a Fidesz kit fog indítani,de az ellenzéknél vannak belső infoim hogy Dobrevet és ő modern,gyors nyugati várost akar nem egy kínai kerékpár központot..Szerencsére ebben a DK szavaz fog dönteni az ellenzéki oldalon.
2022. júl. 10. 12:09
 24/43 Zizizabalo ***** válasza:
19%

12:09

Szóval az Usát kéne követni, ahol fejlettek az emberek, és 8 sávos utakon ülnek a dugóban, 2.5 tonnás suvokban?

Vagy esetleg hollandiát, ahol jobban kereső emberek is tömegesen biciklivel közlekednek.

2022. júl. 10. 13:18
 25/43 anonim ***** válasza:
87%

24.

Hollandiát biztos,hogy nem.

Én voltam Amszterdamban, nekem élhetetlen lenne,hogy ennyire autóellenes.

2022. júl. 10. 13:20
 26/43 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk a magyar utat kell járni. Rakjunk a 2.5 tonnás suvokra gallytörő rácsot és takarítsuk el az összes biciklist az utakról.
2022. júl. 10. 13:21
 27/43 anonim ***** válasza:
90%
23 ez mondjuk nem jó példa, mert Karácsony sem kínát követi
2022. júl. 10. 14:21
 28/43 anonim ***** válasza:
8%
Kedves utolsó!Karácsony egy 0%-os.párt elnöke..Ki nem sz.rja le mit akar..2024-ben DK fog nyerni Dobrevvel s akkor végre nyugati város lesz nem ez az elbaszás..
2022. júl. 10. 14:23
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt a pillanatot lesi és keresi, hogy miként tudna megfelelni a személyre szabott hülyeségeidnek - ahelyett, hogy nem a legnagyobb szmogban és csúcsidőben vergődnél! Járj ki rendszeresen a szmogba kerékpározni, - hamarabb végzel (magaddal), ha ennyi eszed van!

Te is az egyoldalú gondolkodásra vagy csak képes, - pedig nem abból áll a világ, hogy mindenki a lábaid előtt csússzon-másszon! Ahhoz, hogy jobb legyen, közös akarat és feltételek is kellenek, - nem elég csak egyoldalúan követelőzni, mocskolódni! Ezek a feltételek pedig nincsenek meg, nem léteznek!

Utak: nem megfelelőek vagy nincsenek.

Felüljárók/aluljárók: nem elégséges számban és nem megfelelően karbantartva.

Közlekedési lámpák: dugókat támogató szisztémában programozva.

Közlekedési morál: gyalázatos - és ebben benne van az is, hogy nem annyiból áll a kerékpározás, hogy nyeregbe pattanok és élem világomat (magamat és másokat is veszélyeztetve)!

Egyéb: a munkáltatók is napi szinten tesznek ki tömegesen embereket felesleges utazgatásnak, - mert olyan dolgokért kell napi másfél órát utaznia egy átlagembernek, amit otthon is el tudna végezni felesleges utazgatás nélkül.

Távolságok vannak, amelyek leküzdését nem is várhatod el korosabb vagy beteg emberektől - és ez még akkor is így van, ha MOST olyan állapotban vagy, mely szerint mindenkit le lehetne dobálni a Taigetoszról, aki nem azonos veled! Leszel még te is beteg, - addig meg úgy sem fogod megérteni!...

Amíg nincs közös akarat, addig felejtős minden, ami előrébb vinné az átlagember sorsát!

2022. júl. 10. 15:58
 30/43 anonim ***** válasza:
83%
Ez az autós vs bringás téma annyira intellektuális, mint a fradi vs újpest vagy pc vs konzol. Semmi értelme nincs vitatkozni ezen. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy válasszon. Van aki mind kettőt, van aki egyiket sem. Előítéletek és sztereotípiák alapján, csak az agyhalottak ítélkeznek.
2022. júl. 10. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!