Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják sokan hogy...

Miért mondják sokan hogy Románia megelőzött minket?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Fideszes, de azért nem egyszer jártam már Erdélyben. Most télen is voltam Bukovinában, helyiek szerint azért nincs 5 csillagos hotel, mert ami volt is, onnan mindent elvittek a cigányok.

Akkor meg miért mondják hogy Románia megelőzött minket?

2022. júl. 9. 14:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Miért nem költözöl Magyarországra akkor? JA mert nem tudnál megélni.

Hat itt sem tudok, pedig sokaig atlag felett kerestem, sajat lakassal.

Es koltozok, de nagyon messze.

2022. júl. 9. 16:36
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Én lefosom mikor meg hova költözöl, én már Nyugat-Európában élek a választások óta. És köszönöm nagyon meg vagyok már most elégedve, még a kezdeti nehézség idején is. De Magyarországnál már Románia is jobb és ez tény. Ha nem hiszed, tényleg az Eurostat, a Numbeo, a tőzsdei álláspontok, minden a barátod. Hidd el, nagyon kutya élet van Mo.-n, és most csak egyre rosszabb, míg Románia tartja egyelőre az árak színvonalát, itt meg elszálltak a bolti árak is.
2022. júl. 9. 16:50
 13/18 anonim ***** válasza:
75%

12.

És már cuppog a szádban a migránsf_sz?

2022. júl. 9. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

míg Románia tartja egyelőre az árak színvonalát, itt meg elszálltak a bolti árak is.

Vegulis legalabb 40-60% dragulas fel sem tunik.

Most mar tutti hogy egy unatkozo troll vagy.

2022. júl. 9. 16:55
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

"És már cuppog a szádban a migránsf_sz?"

Egyszerre kettő is átlagban.

2022. júl. 9. 17:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert buták és tudatlanok.

A valóságban egyelőre viszont még mindig kifelé vándorolnak a "jóléti" romániából, mivel egy csöves putri, és azt ezt szajkózó elvtársak sincsenek még ott.

2022. júl. 9. 23:58
 17/18 anonim ***** válasza:
37%

"A valóságban egyelőre viszont még mindig kifelé vándorolnak a "jóléti" romániából"

A "jóléti" magyarországról is ugyanolyan arányba menekülnek kifeje nyugi. Csak a románoknál nincs statisztika és állampolgárság mutyi, nálunk meg van. Nálunk minden kivándorló után állampolgárságot kap és magyar lakcímre jelentenek be egy ukrán cigányt, mert kell a jó statisztika és nem utolsó sorban a szavazat is.

2022. júl. 10. 00:06
 18/18 anonim ***** válasza:

"A "jóléti" magyarországról is ugyanolyan arányba menekülnek kifeje nyugi. Csak a románoknál nincs statisztika és állampolgárság mutyi, nálunk meg van."

A lényegen nem változtat. Semmiféle "megelőzésről" nincs szó mint amit magyaráztok.

Mondok neked egy érdekeset, még a lengyelektől is vándorolnak kifelé, pedig ők szerintem jobban állhatnak mint mi, a retek románisztánról nem beszélve.

2022. júl. 10. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!