Mi a véleményetek arról, hogy együtt nevedgélt és sörözgetett egymással néhány DK-s, Momentumos és Fideszes politikus?
Köztük van Soproni Tamás Momentumos politikus, polgármester is, aki legtöbb interjújában szidja a kormányt.
Ez az a nagy ellenfélkedés köztük?
Az, hogy először tanuld meg a helyesírást.
Ultra gáz.
De az is, hogy csak én tettem szóvá.
Azért, ha jobban megnézzük a listát, a képen szereplők mind VI. kerületi képviselők (én sem tudtam, de utnanéztem).
A fideszt a képen Óvári Gyula és Bandura Csaba képviseli, akik nem ismert, nagypályás fideszes nehézfiúk azért.
Soproni nyilván kritizálja a kormányt, minden ellenzéki politikus van, hogy kritizálja, hiszen ezért ellenzéki, mert mást gondol a dolgokról, mint a kormánypárt. De ez így van a normális országokban is.
Ráadásul aki egy kicsit is figyeli a VI. kerületi politikát, az tudja, hogy ott nincs gyurcsányozás, meg hazaárulózás, hanem viszonylag kulturált hangnemben mennek a dolgok, mint ahogy egy normális országban is szokásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!