Ha a háború miatt van dögrováson a forint, hogy teljesíthet rosszabbul az ukrán hrivnyánál?
Nos, kérdező: pontosan az ilyen kultúrálatlan sértő, nyálveregető megnyílvánulásaitok miatt nem fognak nektek hitelt adni. Ráadásul nem vagyok fideszbérenc, nekem is vannak fenntartásaim a fidesszel kapcsolatban, de tény 60%-ban egyetértek velük.
Nos, hazugsággal vádolsz engem: holott ez energiaéhség egész Európát sújtja, aszályos nyarunk van, a háború pedig nem könnyíti meg a dolgunkat. És erről nemcsak az M1 közvetít, hanem az Euronews is, ami messze nem egy fideszpárti hírportál😌. Meg tudod, kicsit megpróbálsz egy kicsit kitörni a divatlibsis burkodból, talán észreveszed, hogy egy globalizált világban élünk és minden hatással van mindenre, mert ez egy komolex rendszer. Pl. Kína kitalálja, hogy több földgázra van szüksége, akkor megfázik egész Európa. Pontosabban ez is történik, a kínaiak sokkal többet fizetnek a földgázért, aminek Oroszország nagyon örül, Európa pedig annál kevésbé, hiszen a gazdaságuk hatékonysága az olcsó energián múlik, ami most már nincs. Na és után a jönnek a bajok, az infláció csak egy a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!