Idén lesz 50.000 Forintos bankjegy ha már ennyit ér a pénzünk?
Idén lesz 50.000 Forintos bankjegy ha már ennyit ér a pénzünk?
Naponta nőnek az árak. Ha bemegyek egy 20.000-es bankjeggyel vásárolni, még egy fél bevásárlókocsira se elég, úgx jogy mindrnből a legolcsóbbat veszi valaki.
Meddig birja Orbán széke ezt szerintetek?
A honi gazdasági szereplők megtudnák buktatni?
"Meddig birja Orbán széke ezt szerintetek?"
Egészen addig, amíg nincs alternatíva. Tényleg extrém ciki, hogy a szélsőbaloldal még ez ellen az Orbán ellen se tud senkit felmutatni.
Lehet, hogy nem az állampolgárok hibája, hogy nem akarnak dilettáns, egysejtű amőbákra szavazni. Talán tényleg össze kéne hozni valami politikai szervezetet értelmes jövőképpel, karizmatikus vezetőkkel, és a többi. Bi9ztos fárasztó, de a zóóóórbán magától nem adja át a koronát, a paraszt meg nem fog szánalmas férgekre szavazni.
Jó, és akkor inkább bukjon bele az ország ebbe a baromba, csakazért, mert nektem MZP-től Gyurcsányig, bárki, akit kiraknak ellene, az nem jó?
Akkor legyen államcsőd, hajrá!
#12 nem mond amúgy rossz dolgokat.
Kérdezem én: lehetséges-e kinevelni/kiállítani hiteles, vállalható baloldali vezető politikust úgy hogy Viktor ne tudja lejáratni? Szerintem itt van a nagy probléma (amellett hogy a baloldal tényleg nem nagyon tud alternatívát kínálni), hogy pillanatok alatt fel lehet húzni egy ellenkampányt ha bármilyen kompetens politikus feltűnne az ellenzékben. Lásd Stop Karácsony plakátkampány, amin utólag jót röhögtem miután visszalépett. De mondhatnám MZP és a háború esetét is.
Unalmas ez a szöveg, találj ki valami mást, 2 és fél pipás! Talán valld be, hogy mindhalálig hű katonája vagy Orbán Viktornak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!