Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz szavazók miért full...

A Fidesz szavazók miért full idegesek a Facebook kommentekben? Orbán úr 12 éve full teljhatalommal uralkodik az országon, de a Fidesz szavazók full idegben vannak.

Figyelt kérdés

2022. júl. 7. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Sötétben tartott gombák? Hozzászoknak HOZZÁSZOKTAK a fény hiányához, gyűlölködés a hobbijuk.

VIcceltem.

Csak felfelé!

2022. júl. 7. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék.
2022. júl. 8. 08:43
 13/14 kretens ***** válasza:
Egyébként meg mi ez az ellenzékre mutogatás?Sok fidesz szavazó néha úgy gondolkodik mint ha az ellenzék kormányozna mikor nem úgy történnek a dolgok ahogy azt elképzelték.Pedig 2010-óta a Fidesz fölényes kétharmaddal nyert minden választást és nem az ellenzék.Most legutóbb még az univerzum minden lakható bolygójáról is látták a fidesz hatalmas minden eddiginél is nagyobb szavazatarányú győzelmét.Egyre kontraproduktivabbá fog vállni az ellenzék bármi nemü minősitése vagy bármivel kapcsolatos felelősség számon kérése.Több mint tizenkét éve nem az ellenzék dönt a költségvetési források elosztásáról felhasználásáról.Nem az ellenzék dönt a nagyobb belföldi és külföldi befektetések sorsáról.Nem az ellenzék hozza meg a döntéseket a nemzetközi kapcsolataink főbb kérdéseiben és irányáról.És milyen érdekes mi hogy nem tellik el nap úgy hogy igy az ellenzék meg úgy az ellenzék.Ja kérem ha hiba csúszik a gépezetbe akkor is legyen kétharmad a kétharmad tehát a felelősséget már nem tudja a fidesz megosztani mert minden felelősség őket terheli.Bizony innentől fogva már csak saját magukra mutogathatnak másra nem.
2022. júl. 8. 17:50
 14/14 gungasam ***** válasza:
nyilván a facebookon minden vélemény után ki van írva, hogy a véleményező melyik szavazó táborba tartozik. Én ugyan sose láttam ilyen kategórikus bevállalást, biztosan rosszul néztem és a kérdező minden facebookozóról tudja fideszes e vagy sem..ideges e vagy sem...ritka hülye kérdés...erre csak hülye válaszokat lehet adni.
2022. júl. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!