Engedélyeznéd szivárványos zászló kitűzését középületekre?
2022. júl. 7. 19:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
53 szavazat
1/36 anonim válasza:
Semmi szín alatt és az Eu zászlót is tiltanám. Kizárólag magyar nemzeti lobogó, kisebbségek esetén saját nemzeti lobogójuk lehetne kint. Minden ettől eltérőt nagyun súlyosan, minimum tíz év letöltendővel büntetnék.
2/36 anonim válasza:
Fú basszus, már megrémültem , hogy valami értelmes dolgon törik a fejüket a migatyánk meg a fidesz, de így már jobban alszok.
3/36 anonim válasza:
nahát, én is egész nap ezen aggódtam
szerintem azonnal visszaerősödne a forint, sőt 400 euró lenne 1 forint
4/36 anonim válasza:
Megnyugtató, hogy a gazdasági csőd közben is éberen vigyáznak ránk ezek az áldott emberek. Hála nekik biztonságban érzem magam. Nem baj, hogy mindjárt bedől a forint, és összeomlik a gazdaság.. a zászlók tiltása majd megold mindent. Rendkívül okos emberek ezek.
6/36 anonim válasza:
Ennek a Novák gyereknek valami zászló fétise van.
Hol égeti őket, hol lopkodja, most tiltaná.
7/36 anonim válasza:
A saját homoszexualitásával képtelen szembenézni és megbékélni.
8/36 anonim válasza:
Hát öhm... ez eddig így még nem merült fel... nem tudom történt-e egyáltalán ilyen eset... Először jó lenne talán ezt tisztázni..
De alapvetően egyetértek, közintézményre a magyar és az EUs zászlón kívül maximum a helyi nemzetiség zászlójának lenne keresnivalója.
Esetleg fekete zászlónak, ha az adott intézményhez köthető személy hal meg.
Deeee ennek semmi köze gyerekekhez, szeméremsértéshez vagy közízléshez.
Egyszerűen állami intézményeknek nem az a dolga mint a facebook profilnak. Nem kell ezt túlspilázni.
Deee ismét kérdem: volt ilyenre példa?
9/36 anonim válasza:
Egy közintézményen két zászlónak van helye: Az országénak, és a városénak. Semmi egyébnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!