Győzzetek meg arról, miért a Demokratikus Koalíció a legjobb választás ma Magyarországon! Miért jobb a DK bármelyik másik pártnál? Mit ad nekem a DK, amit más nem tud adni? Miért kellene rájuk szavaznom?
Minek?
Ha meggyőzhető lennél, nem írnál ki ilyet.
Ha meg nem vagy meggyőzhető, akkor ez csak egy provokatív kérdés.
Trollokkal meg nem tárgyalunk.
Na jó. Megpróbálom.
Hogy mit ad neked a DK?
Anyagi vagy dologi értelemben semmit.
Az ellenzéki pártok között egyedülálló. Egységes, és rengeteg olyan tagja van aki bár nem mindenben ért egyet a fő irányvonallal, de más kérdésekben aktivistaként támogatja. Én például migráns-ellenes és oltás-ellenes vagyok, és a hab a torán, hogy liberális sem vagyok! Ezeket tiszteletben tartották, magánügyként kezelték. De természetesen én sem nyilvánulhattam meg a saját véleményemmel sehol úgy, mint DK-párttag! Ez nálunk magától érthetődő.
Tehát lehetsz te úgy is DK-párttag, hogy nem kell mindenben a központi direktívának megfelelni. Ez nem az MSZMP.
Ha az ellenzéki pártokat nézzük, akkor a DK az egyetlen amelyben ideológiai alapú összetartás van!
És azt O1G képtelen megbontani. Ha támad valakit akár jogosan is, legfeljebb együttérzést vált ki a tagokból a támadott irányában. XD
Soha nem lehet tudni hogy a kérdező csak szórakozik, vagy komoly választ vár?
Te komolynak tűntél.
Egyrészt a GYK nem enged ki kérdést, ha nincs kérdőjel a végn:D
Másrészt meg a "győzzetek meg....!" nekem eléggé felszólításnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!