Orban Viktor jarhat ugy mint Ceausescu?
Figyelt kérdés
A sajat nepe uldozi el es megoli.2022. júl. 7. 17:27
A kérdező szavazást indított:
Igen van ra esely.
Talan, nem sok esely van ra.
Semmi esely nincs ra.
34 szavazat
1/17 anonim válasza:
Gyáva ahhoz ez a nép. A másik fele meg hüyle.
2/17 anonim válasza:
A legbulisabb az lenne ha a határontúli román szavazók zavarnák el, mint anno Ceaușescut is 🤣🤣🤣
3/17 anonim válasza:
#2 Szerintem meg jobb lenne, ha nem szólnának bele a hazai politikába.Mondom ezt úgy, hogy fideszes sem vagyok.
4/17 anonim válasza:
Szerinted a csávónak nincs kész menekülési terve ilyen esetre, egy feltöltött magánrepcsivel, ami azonnal viszi Brazíliába vagy valamelyik keleti pöcegödörbe, ahonnan nem adatják ki?
5/17 anonim válasza:
Hát eddig nem hittem volt mert a magyarnál nincs gyávább már a szememben. De most meglepően sok fidesznyik észhez tért aztán ami következik az cudar lesz nagyon. Ha valamikor úgy járhat az mostanában van az biztos. :D
8/17 anonim válasza:
60 százalékos Fidesznél te se gondolod komolyan a kérdésed.
9/17 anonim válasza:
Birka ahhoz a magyar nép sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!