Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Józanítanak téged a mostani...

Józanítanak téged a mostani pofonok?

Figyelt kérdés

Már kezded belátni, hogy migránskaraván, Soros, melegek, gyerekek átoperálása transzneművé csak ostoba gumicsontok voltak amikkel elterelték a figyelmedet, illumináltak téged a valódi gazdasági mutyik elől amiket észre sem vettél anno, mert rágtad a csontot "részegen".

Most már kezdesz "kijózanodni"?

2022. júl. 6. 18:05
A kérdező szavazást indított:
Én eddig is józan voltam, mindvégig.
Csak egy ideig voltam Orbán hívő a múltban, de már nem mostanában jöttem rá a háttérben húzódó hazugságokra
A mostani pofonok józanítanak kifelé...
Még mindig elvakult hívője vagyok Orbánnak, a gyenge forint csak jó nekünk amúgyis!
16 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
17%

Mindig józan voltam.

Szerintem titeket, ballibsiket kellene kijózanítani, mert már teljesen örömmámorban vagytok az árfolyam emelkedés miatt (ami megjegyzem, kívülről manipulált dolog is részben). Majd kijózanodtok, nyugi.

2022. júl. 6. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Persze hogy kívülről, menekülnek a befektetők... :D
2022. júl. 6. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!