Miközben fék nélkül zuhan a forint, a kormány csendben nézi?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 16:41
A kérdező szavazást indított:
A forint nem gyengül, csak unortodox módon erősödik
Orbán így erősíti a magyar gazdaságot
Magyarország előre megy, nem hátra! Köt érdekel az árfolyam, nem kell róla beszélni
17 szavazat
1/9 Fsms válasza:
Szerintem a forint gyengülésre játszanak a tőzsdén. Ebben is sok pénz van.
2/9 anonim válasza:
Hát annyit tesznek, hogy többen làtták a parlament mellett a pénzváltónál orbánékat sorban állni...az ő pénzük már biztonságban van.
3/9 anonim válasza:
Erről nem szól az M1 és az Origo, szóval meg sem történt.🤣
4/9 anonim válasza:
Jaj ha legalább CSENDBEN néznék - legalább csend lenne. De ezek hangosan nézik és jár a pofájuk, össze-vissza.
Azt várom már, mikor derül ki, hogy Ferenc pápa a hibás a gyenge forintért, meg az ausztrál szociális rendszer...
5/9 anonim válasza:
Amit Orbán művel a hazájával, a nemzete fizetőeszközével az már az Úrnak sem tetszik!
Orbánt annyira megveti az Úr, hogy a te Viktorod ahova belép, ott magától leesik a falról a szentkép!
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor a miniszterelnök úr alkalmatlan lenne?
2022. júl. 6. 17:05
7/9 anonim válasza:
Én rájöttem!
Arra gyúrnak, hogy pár héten belül 15 euróért meg lehessen venni az egész Balatont!
A Mészáros Lölö már félre is tette a reggeli kávé visszajárójából az erre szánt összeget! :-)))
8/9 anonim válasza:
6 - Igen, a miniszterelnök totál alkalmatlan!
Ezt ő bizonyította be saját magáról!
9/9 anonim válasza:
Orbán lopásban alkalmas. Igazi cigánybűnöző!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!