Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egekben a Euró, jön a válság.A...

Egekben a Euró, jön a válság.Azonnal el kéne törölni a 25 év alattiak SZJA kedvezményét?

Figyelt kérdés
Segíteni kéne a alacsony keresetűeket.

2022. júl. 5. 14:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

"Alapvetően nem válságot jósolnak egyelőre, csak 1-2 negyedéves recesziót. Az meg nem ugyanaz, de keltsétek a pánikot, azzal csak gerjesztitek a tényleges válság lehetőségét."

Már most válság van.

2022. júl. 5. 15:38
 12/28 anonim ***** válasza:
24%
Nem, még nincs válság. Ha az lesz, észre fogod venni, mint 2008-ban.
2022. júl. 5. 15:41
 13/28 anonim ***** válasza:
31%

"hogy a taknyok jobban le tudjanak részegedni"

Észnél vagy te egyáltalán ?!

Teljesen egy kalap alá veszed a fiatalságot.

Mintha egy rasszról kijelentenéd, hogy mind büdös...

Vannak fiatalok, akik próbálnak megélni, talpra állni.

Havi bruttó 260ból tarts fenn egy kocsit, albérletet, kajálni is kell ugye, meg nem árt szórakozni sem néha, mert nem vagyunk biorobotok.

Ennyi erővel a nyugdíjemeléseket is be kell szüntetni, mert nekik már úgyis mindegy, igaz?!

2022. júl. 7. 22:52
 14/28 anonim ***** válasza:
66%

Mert ugye csak 25 éves kor alatt kell autót fenntartani, albérletet fizetni és kajálni, utána már nem.

Az egy más kérdés, hogy autót nem kell fenntartani, van tömegközlekedés.

2022. júl. 8. 09:46
 15/28 anonim ***** válasza:
12%

Esküszöm ezen az oldalon csak értetlen kötekedők vannak...

Senki nem mondta, hogy 25 év felett nem kell kocsit fenntartani stb. Csak arra akartam kilyukadni, hogy a kezdetek általában a legnehezebbek. Amikor keresed az utad.

Neked meg ha ennyire kell az szja mentesség, akkor hozz össze 4 vagy több gyereket aztán az asszony szja mentes lesz.

Csak utána majd megnézheted magad 4 gyerekkel a nyakadban milyen életed lesz.

40 évesen, hófehér hajjal ülsz majd a kedvenc foteledben és gondolkodsz hol is rontottam el az életem🤣

2022. júl. 8. 11:47
 16/28 A kérdező kommentje:
Igen veled a élen öreg. Inkább gondolkodj el magadon.
2022. júl. 8. 14:41
 17/28 anonim ***** válasza:
68%

Inkább úgy kéne ezt elosztani, hogy mindenkinek jusson belőle. Mert nem igazságos az, hogy most 20 évesek kapják ezt, miközben régóta dolgozó emberek meg kevesebbet kapnak 50-60

ezerrel. Nyilván pont azok, akik a legjobban rászoruknak. 400 ezres nettó mellett már annyira nem indokolt. Szerintem azalatt kéne mindenkinek szja-t csökkenteni 5%-ra és nem a fiataloknak 0-ra. De úgysem fogják ezt megtenni.

2022. júl. 8. 23:41
 18/28 anonim ***** válasza:
35%
24 éves vagyok..6 éve dolgozom diákmunkákkal 1 éve a szakmámban ,MSC mérnök vagyok..Aki letaknyozott azt megnézném hogy mit ért el az életben..Nekem 24 évesen már lassan 1 millió közeli a fizetésem,de tettem róla..
2022. júl. 9. 02:29
 19/28 anonim ***** válasza:
29%
Azért 25 ev alatt támogatják mert akj nem egy lusta g.ci volt és tanult az addigra már egy jó diplomával elég jó fizetésg tud elérni,s a kezdetekben segítenek neki..25 év felett pedig minek segítsenek annak a sok lúzernak aki tanulni is b.szott..Abba az oktatás is ki k.baszott pénz volt az érettyégiig..Hiába tanult matekot meg történelmet,ha csak kasszázik s nem amar többet elérni..Az ilyet én megtanitanám írni,olvasni mint az idomitott majmot aztán vágnám ki 12 évesen a gyárba..Csak a helyet foglalják a társadalom igazi hasznos tagjaitól.Akik orvosok,tanárok,mérnökök lesznek..
2022. júl. 9. 02:33
 20/28 anonim ***** válasza:
18%

Évek óta azt hallgatom, hogy miért nem támogatja a kormány a fiatalokat. Hogy nekik kellene legjobban segíteni, mert nem tudják elkezdeni az életüket. Segíteni kellene őket kedvezményes hitellel, plusz támogatásokkal.

Tessék, itt van, a fiataloknak van SZJA mentesség, babaváró hitel.

Most meg UGYANAZOKTÓL hallgatom, hogy miért kapnak a fiatalok adómentességet, eladósodnak a babaváró hitellel és ez milyen rossz.

Sokkal egyszerűbb lenne leírni, hogy o1g, abból azonnal tudni, hogy baromira nem érdekli az illetőt hogy kinek jó és mennyire amit tesz a kormány, alapból baja van, mert fideszes a kormány és neki mindegy mit csinálnak.

2022. júl. 9. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!