Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg fog épülni az oroszok...

Meg fog épülni az oroszok által Paks 2? Miért ennyire fontos, hogy tűzön vízen át az "ellenséggel" építtetettsünk egy atomerőművet?

Figyelt kérdés
A egyes szakértők szerint kizárt hogy megépüljön, mások szerint nem is szabadna megépíteni.
2022. júl. 4. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Hintapolitika van Nyugat és Kelet között. Ami persze veszélyes, most télen sem tudjuk mi lesz ha Putyin elzárja a gázt az EU/NATO országoktól. De már túl késő, túl sok hitelt vettünk fel az oroszoktól, kínaiaktól (az EU figyelmeztetése ellenére is) mindenképpen őket választotta Orbán. Sajnos nem tanultunk a történelemből, hogy ilyen veszélyes külpolitikát nem szabad játszani.
2022. júl. 4. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Hát én sem lelkesedem érte, talán ha Putyint leváltanák és demokratikus kormány lenne az oroszoknál azt mondom ok, de így nem.
2022. júl. 4. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Eleve nem vagyok atomerőmű párti, így meg pláne.
2022. júl. 4. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Na ezaz! Miért olyan fontos?

A válasz nagyon egyszerű: REZSICSÖKKENTÉS! (egészség!)

Értelmes indok azonban nincs rá. Titkosították az egész hóbelebancot a p*csába!

Ezek a jelek egyértelműen azt mutatják, hogy: Befogod a pofád büdös paraszt! Majd mi azt tudjuk mi jó nektek, meg főleg nekünk.

2022. júl. 4. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt értem miért fontos azzal nincs probléma, csak hogy nem veszélyes e az oroszokkal építeni ilyet.
2022. júl. 4. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Mindegy ki építi, csak kezdjék már el. Magyarországon vagyunk, örüljünk, ha egyáltalán megépül. Szerintem nem engedheti meg az ország, hogy felrúgja az összes szerződést csak azért, hogy ne az oroszok építsék. Örülnék, ha mondjuk a franciák építenék, de az oroszok munkája sem lesz rosszabb.
2022. júl. 4. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
22%
Olcsóbb. A csigaevők vigyék lejjebb az áraikat máskor.
2022. júl. 4. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
#7 Valami miniszter tetszik lenni vagy esetleg maga a nagyúr, hogy a titkosított adatokról tudomása van?
2022. júl. 4. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
24%
Majd veszük a szűzanya glóriájában lebegő USA-tól palagázt 3x annyiért. Probléma megoldva nem? Ha tetszik ha nem, európa energia szempontjából kiszolgáltatott helyzetben van. Ha nem akarja anyagilag és gazdaságilag szétcseszni saját magát, akkor muszáj benyelni, hogy gazdaságosan nagy mennyiségű energiához Európa csak orosz érintettséggel juthat. magyarország pláne. Oké, Hollandia, meg pár nyugati ország még csakcsak elvan szél- és árapály erőművekkel, meg napelemekkel, de most úgy őszintén, ez a szerencsétlen ország honnan a jóégből szerezzen magának energiát, mikor egy nagy rakás sz.r szerencsétlenség, és ezért semmink nincs? Majd a hálás nyugat pusziért ad nekünk? Nem gondolom.
2022. júl. 7. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
41%

#9 Ne is haragudj, de mindig emelkedik 10-et a vérnyomásom, mikor összemossák az egész energiaszektort: Az atomerőműből akkor sem fog gáz jönni, ha 10 reaktort felhúzunk. Nem nagyon értem, miért ne lehetne nyugati cégekkel építtetni azokat, az átláthatóság jegyében. Abban van igazság, hogy drágább, de ha utánanézel az oroszok hány kisvárost/falut tettek tönkre a radioaktív hulladékkal, lehet megváltozna a véleményed. Az én energiám árán ne szülessenek beteg gyerekek és haljanak meg emberek negyven évesen. Inkább nélkülözök, igen a mi fűtőelemeinket is oda viszik.

Ez egy jó cikk: [link]

Félreértés ne essék, van létjogosultsága az atomerőműnek, de sokkal nagyobb felelősséggel kell bánni vele, mint tesszük, úgy gondolom.

2022. júl. 8. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!