Ha az oroszok leállítják a gázszállítást az EU-ba, télen mi vár ránk? Vagy ha az olajat?
Szerintem nem olyan vicces a kérdés, és félek arcunkra fagy a mosoly majd télen.
Hogyan lehet esetleg már előre erre annak készülni, aki egy városban lakik, és gázfűtése van?
Mi lesz ha az olajár 2-3x drágább lesz, és mondjuk ezt már a magyar állam sem tudja "finanszírozni"? Egy liter fűtőolaj vagy üzemenyag lesz 3000 Ft? Vagy még több?

"ha mindenki bekapcsol 3-4 hősugárzót"
Attól az erőműnek baja nem lesz, mert el se jutna odáig a probléma. Egyszerűen leégne fél Budapest. Ne tudjátok meg, milyen állapotban vannak a 140 éves cipőfűző szerű vezetékek (még a kábelburkolat-anyag se volt feltalálva) az omladozó pesti bérházak féltégla mélységig rohadt falaiban. Amúgy is sokaknál kivágná a biztosítékot bármi olyan, ami ki bírna rendesen fűteni mínuszokban egy lakást.

#22:
Én sem arra gondoltam hogy az atomerűvek lenne baja... Már a társasházi főlesztó leoldana... Ha az még nem akkor majd az utcai főleosztók, vagy az egyes városrészek alállomásai. Aztán visszakapcsolják, aztán megint leoldanak. És ezt el lehet majd játszani egész télen :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!