Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 4 éve Soros, idén Gyurcsány,...

4 éve Soros, idén Gyurcsány, 4 év múlva meg majd Gyöngyösi meggondolatlan kijelentése miatt fog nyerni a fityisz?

Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%
Neked jónak számít a 400+ftos euró, a 3000ft/kg-os paradicsom, az egyre növekvő és nem dolgozó cigányság. Az, hogy a fizetésed sokkal nagyobb százalékát teszi ki az alapvető élelmiszer mint bármelyik általad említett nyugati országban. Jónak számít, hogy nem tudsz vállalkozni, ha nem vagy mészároslőrinc, mert egyik napról változik a kata adózás és ellehetetlenülsz. Hát nekem nem jó, mert én még szeretnék valamit elérni. Amit te úgyse foghatsz fel mert be vagy gubózva a szobádba a kis álomvilágodba amit az m1en látsz, mert semmit se értél el az életben. A kamu információknak meg úgyse nézel utána mert digitális analfabéta vagy és másokra vagy utalva. Pont az ilyen primitív emberek támogatásával nyernek.
2022. júl. 2. 20:54
 12/22 A kérdező kommentje:
Ez olyan szomorú amúgy :(
2022. júl. 2. 20:59
 13/22 anonim ***** válasza:

"a 3000ft/kg-os paradicsom"

Sehol nem annyi a paradicsom, még fele sem...

"az egyre növekvő és nem dolgozó cigányság"

Pont a balliberális kormány volt az, aki alanyi jogon segélyt osztott. Most ez nincs, munka van.

"Jónak számít, hogy nem tudsz vállalkozni, ha nem vagy mészároslőrinc, mert egyik napról változik a kata adózás és ellehetetlenülsz"

A KATA januártól változik, ez még fél év. Nem egyik napról a másikra... Bőven van ideje bárkinek felkészülni rá.

"Amit te úgyse foghatsz fel mert be vagy gubózva a szobádba a kis álomvilágodba amit az m1en látsz, mert semmit se értél el az életben."

Érdemi érvek nincsennek, úgyhogy jöhet a személyeskedés. Tipikus ballib stílus.

14/22 anonim ***** válasza:

"az egyre növekvő és nem dolgozó cigányság"

Na, ezt most fejezd be.

Nézd már meg,hogy a szeretett ellenzék alatt 2002-2010 között mennyi segélyt kaptak.Ha nem hiszed, kérdezz postásokat.

Azóta ez jelentősen csökkent.

A közmunkaprogram is ezek miatt lett bevezetve.

Ha meg lennének olyan programok, mint mondjuk kitelepítés vagy hasonló, akkor ti vernyognátok a leghangosabban,hogy micsoda nagy rasszizmus,meg fasizmus van.

15/22 anonim ***** válasza:

Milyen ellenzék? Tipikus fideszes hazudozó vagy, hogy szerinted már kormányzott az ellenzék :D Az akkori kormányból már szinte senki sem politizál. Elhiszem, hogy fideszesként te odáig vagy korlátolva, hogy gyurcsány,soros,brüsszel a saját gondolataidhoz szükséges szellemi teljesítmény meg 0.

Butaságokat írsz.

-Volt annyi.

-Nem érdekel, hogy korábban is rosszul kezelték ezt a kérdést, mert most is rosszul kezelik. Növekszik a nem dolgozó cigányság. Pont.

-És hogy készüljek fel januárig, ha az egész életem benne van és a lockdown miatt a csőd szélére kerültem? Neked nincsenek ambícióid, te elvagy a gyártósoron és tapsolsz a farpofáddal, ha orbi azt mondja neked a tvben, hogy kapsz egykis alamizsnát. És akkor már is jönnek az ilyen kommentek, hogy te lehagyod a nyugatot :DD

-voltak érvek.

Például az alapvető élelem sokkal drágább, mint máshol de ezt mondtam is.

2022. júl. 2. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:

"Az akkori kormányból már szinte senki sem politizál."

Igen, szerencse hogy Gyurcsány is eltűnt a közéletből. Mondjuk Hiller Istvánnal és Lendvai Ildikóval együtt. Ja, mégsem...

2022. júl. 2. 21:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, fideszesként odáig vagy korlátolva, hogy gyurcsány soros brüsszel.
2022. júl. 2. 21:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Én érdemben, személyeskedés nélkül reagáltam a te valótlan állításodra. Neked persze éredemi reakcióra már nem futja, ezért elkezdesz személyeskedni. Így szokás ez a balliberális oldalon, ha nem tudjátok az érveket támadni, akkor támadjátok azt aki mondta...
2022. júl. 2. 21:37
 19/22 anonim ***** válasza:

"Például az alapvető élelem sokkal drágább, mint máshol de ezt mondtam is."

Nem drágább az alapvető élelmiszer, sőt...

2022. júl. 2. 21:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem hát már kétszer leírtam az élelemiszer áras példát. Csak természetesen arra nem tudsz mit mondani, mert semmi köze gyurcsányhoz :D
2022. júl. 2. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!