4 éve Soros, idén Gyurcsány, 4 év múlva meg majd Gyöngyösi meggondolatlan kijelentése miatt fog nyerni a fityisz?
"a 3000ft/kg-os paradicsom"
Sehol nem annyi a paradicsom, még fele sem...
"az egyre növekvő és nem dolgozó cigányság"
Pont a balliberális kormány volt az, aki alanyi jogon segélyt osztott. Most ez nincs, munka van.
"Jónak számít, hogy nem tudsz vállalkozni, ha nem vagy mészároslőrinc, mert egyik napról változik a kata adózás és ellehetetlenülsz"
A KATA januártól változik, ez még fél év. Nem egyik napról a másikra... Bőven van ideje bárkinek felkészülni rá.
"Amit te úgyse foghatsz fel mert be vagy gubózva a szobádba a kis álomvilágodba amit az m1en látsz, mert semmit se értél el az életben."
Érdemi érvek nincsennek, úgyhogy jöhet a személyeskedés. Tipikus ballib stílus.
"az egyre növekvő és nem dolgozó cigányság"
Na, ezt most fejezd be.
Nézd már meg,hogy a szeretett ellenzék alatt 2002-2010 között mennyi segélyt kaptak.Ha nem hiszed, kérdezz postásokat.
Azóta ez jelentősen csökkent.
A közmunkaprogram is ezek miatt lett bevezetve.
Ha meg lennének olyan programok, mint mondjuk kitelepítés vagy hasonló, akkor ti vernyognátok a leghangosabban,hogy micsoda nagy rasszizmus,meg fasizmus van.
Milyen ellenzék? Tipikus fideszes hazudozó vagy, hogy szerinted már kormányzott az ellenzék :D Az akkori kormányból már szinte senki sem politizál. Elhiszem, hogy fideszesként te odáig vagy korlátolva, hogy gyurcsány,soros,brüsszel a saját gondolataidhoz szükséges szellemi teljesítmény meg 0.
Butaságokat írsz.
-Volt annyi.
-Nem érdekel, hogy korábban is rosszul kezelték ezt a kérdést, mert most is rosszul kezelik. Növekszik a nem dolgozó cigányság. Pont.
-És hogy készüljek fel januárig, ha az egész életem benne van és a lockdown miatt a csőd szélére kerültem? Neked nincsenek ambícióid, te elvagy a gyártósoron és tapsolsz a farpofáddal, ha orbi azt mondja neked a tvben, hogy kapsz egykis alamizsnát. És akkor már is jönnek az ilyen kommentek, hogy te lehagyod a nyugatot :DD
-voltak érvek.
Például az alapvető élelem sokkal drágább, mint máshol de ezt mondtam is.
"Az akkori kormányból már szinte senki sem politizál."
Igen, szerencse hogy Gyurcsány is eltűnt a közéletből. Mondjuk Hiller Istvánnal és Lendvai Ildikóval együtt. Ja, mégsem...
"Például az alapvető élelem sokkal drágább, mint máshol de ezt mondtam is."
Nem drágább az alapvető élelmiszer, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!