Most akkor a Fidesz szerint már a népesség növekedés a gond ?
2022. júl. 1. 19:11
2/10 anonim válasza:
Azt nem tudom szerintük mi van, szerintem hatalmas gond a népességnövekedés, persze nem pont nálunk, Indiára Kínára Afrikára gondolok például.
3/10 anonim válasza:
Meg van rezsicsökkentve a víz, lehet ünnepelni. Az meg hogy abból nem tudja fejleszteni a hálózatot a szolgáltató részletkérdés....
4/10 anonim válasza:
Egyszerűen a bolygónk nem tud ellátni élelemmel ennyi embert úgy hogy közben ne pusztítsuk ki az erdőket és az állatfajokat.
7/10 anonim válasza:
Bocs, de nem nyitok meg reddites linket.
8/10 anonim válasza:
"Infrastruktúrával le kell követni." - itt elhangzik a lényeg. Tudom libsinek ezt nehéz felfogni. Talán ezt a szót sem értitek.
Ettől függetlenül valóban egyes helyi politikusok felelőssége felmerül, amikor ilyen szintű hiány lép fel és nem előre intézkedtek.
De ezt egy országos poltikára rávetíteni... 😆🤡
9/10 anonim válasza:
Az r/hungary az nagyobb szarkupac mint a gyakori... pedig nem magas a léc...
10/10 anonim válasza:
9: amúgy igen. 444 komment szekció hardcore verziója. (8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!