Nyilván jó a plusz piac nem azt mondtam. De meglenne a saját belső piacával is. Az USA meg nem.
2022. júl. 1. 15:22
12/23 BeernPalesz válasza:
Senki oldalán nem harcolnék, viszont az ellen igen aki az én és a családom életére tör, legyen az orosz, kínai vagy amerikai katona.
2022. júl. 1. 15:27
13/23 anonim válasza:
Jaj Kérdező! Nagyon fogalmatlan vagy a geopolitikai kérdésekben. Inkább maradj a saját dolgodnál!
2022. júl. 1. 15:32
14/23 anonim válasza:
Kína simán elfoglalná az elnéptelenedett orosz távol-keletet ha azoknak nem lennének atombombái, meg is érdemelnék legalább megtudnák a ruszkik milyen amikor egy erősebb támad rájuk. Bár előbb utóbb így is megszerzik ahogyan kipusztulnak a muszkák onnan.
2022. júl. 1. 15:38
15/23 anonim válasza:
"Nyilván jó a plusz piac nem azt mondtam. De meglenne a saját belső piacával is. Az USA meg nem."
Biztosan meglenne Kína a saját belső piacával, valószínűleg nem pusztulna ki Kína lakossága, ha elveszítené a külsős piacait. De az is nyilvánvaló, hogy lényegesen alacsonyabb életszínvonalat tudna csak produkálni, mint amilyet most, az EU-s és USA piacokkal tud.
De ugyanez igaz az USA-ra is. Az USA is ugyanúgy meglenne a külsős piacai nélkül, nyilván, ugyanúgy ő is lényegesen alacsonyabb életszínvonal mellett. Ilyen szempontból nincs köztük lényegi különbség. Mindketten el akarják ezt kerülni, ezért nem fog Kína az oroszok oldalára állni. Az USA meg megpróbál vigyázni arra, hogy hacsak lehet, ne hajtsa bele Kínát az oroszokkal való kooperációba.
2022. júl. 1. 16:07
16/23 anonim válasza:
Egyiken se.
Nem vonulnék be.
Szerencsére olyan helyen lakok, hogy a büdös életbe nem találnak meg, a hivatalosan lakcímemen meg hiába is keresnének a sorozók meg a katonai rendőrség.
A végén majd jót röhögök a sok vadbarmon, aki képes volt az idióta vezetői parancsára megöletni magát.
2022. júl. 1. 16:22
17/23 anonim válasza:
Nem szabadna kérdésnek lennie... Természetesen NATO
2022. júl. 1. 17:57
18/23 anonim válasza:
Se támadó, de főleg nem honvédelmi háborúban nem vennék részt. Ezért az országért nem áldoznám fel az életemet, nem adott nekem semmit, akkor miért adjak? Szóval inkább elmennék.
2022. júl. 1. 17:58
19/23 anonim válasza:
Az ellen harcolnék, amelyikben a fidesz van. A fideszt kell legyőzni, ehhez képest, minden másodlagos.
2022. júl. 1. 18:42
20/23 anonim válasza:
Bhután + Izland + Liechtenstein oldalán harcolnék. 🥶
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!