Csak szerintem komrányoz nagyon jól Doktor Orbán Viktor Mihály Miniszterelnők Úr és a pártja?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom egy szavam nem lehet rájuk, minden rendben van, a migránsoktól, a covidtól is megvédtek minket. És most a háborúval kapcsolatban is nagyot nőttek a szememben! Ha ők nem lennének szerintem már rég világháború lenne.2022. júl. 1. 09:33
12/14 Senior Séf válasza:
Te mennyit kapsz az ilyen megnyilvánulásokért, kérdező? És hányat kell naponta lenyomnod, hogy megkapd a honoráriumot? (Bár engem ez az egy is hányat!)
13/14 anonim válasza:
Ennél öreganyám jobban kormányozna szerintem. Alkalmatlan megélhetési politikusok mind. Nem mintha a másik oldal jobb lenne.
14/14 anonim válasza:
Hagyjátok már ezeket a kérdéseket!
A katasztrofális stílusban megfogalmazott kérdések, "Doktor Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr" kérdésalannyal...
Nem tudom, hogy valami fanatikus ellenzéki provokál úgy, hogy eljátssza, vagy pedig egy szintén elvakult FIDESZ-es játssza az agyát, minden esetre már kicsit uncsi...
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nyilván nem, hiszen egyértelmű többséggel választották meg miniszterelnöknek sokadjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!