Tényleg 20 fokot fog engedélyezni Karigeri a budapesti lakásokban télen?
Nem tudom, kérdező, hogy te milyen fűtési hőhöz vagy szokva?
Nálunk, a falusi családi házban fűtési idényben, a fűtött helyiségekben 20 °C van. (Pontosabban: ha 19,7 °C-ra csökken a hőmérséklet, akkor a termosztát bekapcsolja a kazánfűtést, ha eléri a legalább 20,3 °C-ot, akkor kikapcsolja.)
Annak idején, a fiam születésekor sem, majd idővel az unokáim születési örömére sem "durrantottunk jól be".
Mindenki egészséges volt is, és most is az.
A településen számos egyedül élő idős ember van, többségük csak egy-két helyiséget fűt, azt sem melegebbre, esetleg, ennyire sem.
Mivel nincs klímaberendezésünk, sokkal rosszabb, egészségtelenebb most a 25,7 °C.
Kérdező, majd figyeld, hogy az uszítás után ezt is leadja-e majd a fideszpropaganda:
"„Sem a FŐTÁV, sem én nem tudjuk és nem is akarjuk szabályozni egy random budapesti lakásban a hőmérsékletet. Maximum a sajátomban tudom" – írta közösségi oldalán Budapest főpolgármestere.
„A propagandamédia egyik legújabb agymenése, hogy a Fővárosi Önkormányzat korlátozni fogja a távfűtést. Aki ilyen baromságot állít, az a távhőszolgáltatás alapvető elemeivel sincs tisztában” – kezdte a távhőszolgáltatásról írt Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely.
"
45-ös
Mondjuk , amit idézel, az nem arról szól amit a lakájmédia ( és a kérdező) állít. Nem arról van szó hogy egy lakásban korlátoznák a maximum hőfokot.
De persze ettől még az egész úgy röhej ahogy van. Már-már szórakoztató nézni mennyire erőlködnek hogy valami újat találjanak ki Karácsony ellen.
46: " Nem arról van szó hogy egy lakásban korlátoznák a maximum hőfokot."
Ez a kérdés: "Tényleg 20 fokot fog engedélyezni Karigeri a budapesti lakásokban télen?"
47-es
Tényleg nem érted a két mondat jelentése közti különbséget?
48: " „a szolgáltatási szerződések egyértelműen rögzítik a társasház által igényelt átlagos hőmérsékletet, melyet a szolgáltató biztosítani köteles”"
Próbáld értelmezni az idézetet. A társasház igényli a hőmérsékletet, amit a szolgáltató biztosítani köteles. Nem a főváros dönti el, hogy mennyivel fűthetnek.
49-es
Ezt értem ( és tudom is).
Ugyanarról beszélünk.
Mindegy, feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!