Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánkkal végre értelmes...

A Mi Hazánkkal végre értelmes ellenzék került a parlamentbe?

Figyelt kérdés
Nem vagyok Mi Hazánkos, de miután megnéztem Toroczkai és Orbán vitáját a parlamentben, el kell ismernem, hogy végre egy normális ellenzék van, amelyikkel lehet kommunikálni. Nem ez a rollerzuhanyozós, "lónakaf*szát"-táblát lobogtató, krumplit lóbáló, kokósan üvöltöző elmebeteg a stílus most már.

2022. jún. 29. 14:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Mióta ellenzék egy olyan párt, ami majdnem mindenben egyet ért a kormányon lévővel és semmilyen más alternativája sincs hozzájuk képest?
2022. jún. 29. 14:30
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, én a szavazóit ismerem egy-kettőt hát nem tudom....
2022. jún. 29. 14:31
 3/13 anonim ***** válasza:
44%

Teljesen értelmetlen.

Láttam egy Toroczkai vs Orbán videót parlamenti jelenetben... ööö Toroczkai még sokkal haszontalanabb lesz mint Jakab vót.

2022. jún. 29. 14:34
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Aha. Egy párt aki csendőrséget akar, hol értelmes?
2022. jún. 29. 14:38
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

Torockai sokkal értelmesebb, mint az Összefogásban bárki. Láttam én is a vitáját Orbánnal, végre valaki, nem csak az ordítozza, hogy "lopás, hazudozás, Mészároslőrinc, stb..." Remélem nem állnak be ők is Gyurcsány mögé.

Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok mihazánkos. De amúgy ismerek pár Mi Hazánk szavazót, eléggé fura figurák.

2022. jún. 29. 14:48
 6/13 anonim ***** válasza:
71%

Annyira jó látni, hogy a Mi Hazánkosok ide járnak LARPolni, hogy "én nem vagyok Mi Hazánkos, de igazán leszopnám Torockait", és eljátszák a függetlens szavazót :D

Gyerekek, olvassátok el a Mi Hazánk programját. Nevetséges az egész. Vegytiszta populizmus. A szibériai berrabtartás három oldalat kapott, a TELJES GAZDASÁGPOLITIKA pedig összesen három bekezdést.

2022. jún. 29. 15:16
 7/13 MolotovPunk ***** válasza:
0%
Nálam valahogy nem tartoznak értelmes kategóriába azok a "jobboldali" pártok, akik a feudalizmust és a jobbágy rendszert akarják visszahozni.
2022. jún. 29. 15:53
 8/13 anonim ***** válasza:
34%
Igen. Nemcsak értelmes, de konstruktív ellenzék. Konkrét javaslataik vannak az ország és az emberek életének jobbá tételére, és nem annyiban merül ki a mondanivalójuk, hogy a Fidesz szar, orbán szar.
2022. jún. 29. 16:41
 9/13 MolotovPunk ***** válasza:
70%
Nem értelmes és nem ellenzéki párt. Csak 1 fidesz fiókpárt.
2022. jún. 29. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
25%
#9 Ezt mivel tudod bizonyítani?
2022. jún. 29. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!