Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a melegek normálisan...

Ha a melegek normálisan vonulnának nem lehet, hogy kevesebb ellenszenvet váltanának ki?

Figyelt kérdés

Szerintem ilyen egy normális vonulás:

[link]

És ilyen egy pride:

[link]

2022. jún. 29. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
#8 ha a résztvevőkre gondolsz, a háttérben mindenki normálisan fel van öltözve. Plusz a második linken is fel van öltözve. Minden takarva van, aminek takarva kell lennie. Csak a ruha feminin benyomást kelt. Ennyi. Nem kell kiakadni.
2022. jún. 29. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Én nem vagyok pride fan, mert nem szeretem annyira az olyan embereket, de nem annyira drasztikus, mint ahogyan bemutatod. Most 2-3 embeet kiemelni egy 10-20000 tömegből az nem a legjobb dolog. Persze van köztük pár ilyen, de én nemigazán találkoztam tavaly velük.
2022. jún. 29. 18:34
 13/13 steven95 ***** válasza:
95%
A kutyamaszkos embert leszámítva egyik kép sem kirívó. Az hogy a "normális" vonulást elvitatod, mert küldesz egy képet egy srácról aki a saját ízlésednek nem tesz eleget... nevetséges.
2022. jún. 30. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!